BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door Nuri

  1. N

    Kip op bier standaard

    Beste vrienden ,gister kip van 1,4 kilo op standaard met bier gedaan , 180-190 graden ,kerntemp op 83 graden en op Indirect . kip zag best goed uit,bij poten nog wat roze ,smaakte lekker ,maar volgens mij kan het lekkerder . mijn vraag is ,moet de kip op Direct of Indirect en nog dikker voor...
  2. N

    Beginnend kamado fan

    al jaren aan barbeque , laatste tijd een gas barbeque. nu sinds kort een grill guru Medium ,in elkaar gezet en snel zorgen dat ik 3 x opstarten en harden binnen steen snel klaar heb om te genieten van de kamado. verleden week nog een cursus bij Beaf &Steak gedaan met Fernando als chef kok .veel...
  3. N

    Grillguru Medium deksel met margrietschijf zit erg los

    Beste vrienden, heb sinds kort een Grill guru medium gekocht en in elkaar gezet . nu zat de deksel van margriet schijf zo los , dat ik bang was bij opendoen kamado deksel de complete afsluiting uit zou vallen met kans op beschadiging . Heb vilt erbij gekocht en nog een laag vilt op en nu zit het...
Terug
Bovenaan Onderaan