Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Niets meer gehoord van ze. Ik ben trouwens niet de opdrachtgever maar ze hebben me indertijd gevraagd of ik een boek wilde schrijven.
Als ik 1000 of 2000 boeken wil hebben is er vast wel wat te regelen. Maar ja, wil ik die investering doen…
Ik zou gewoon een mail naar Kamado Joe sturen en zeggen dat dat ding door hun verkocht is en niet meer werkt en hoe ze dat op gaan lossen.
Dat vragen om een factuur voelt niet helemaal kosher 😁
Heb je gemeten of de temperatuur op het rooster overeenkomt met wat je instelt? En of er hotspots over het oppervlak van je rooster zitten? Dat kun je testen door er boterhammen op te leggen en te kijken of ze allemaal tegelijk toasten.
Ik weet niet hoe je erbij komt maar ik gebruik geen water in mijn lekbak hoor. Er gaat energie in het verdampen zitten en dat is in een kamado niet nodig.
Als je het in een Weber maakt dan helpt het met het constant houden van de temperatuur.
Heb je ook een foto van de steak met het vet er nog in? Want ik ben wel nieuwsgierig nu. Het is een ribeye dus daar hoort een stuk vet in. Dat is inherent aan de steak.
Vraag en aanbod kwestie. De vraag in China drijft de prijs op. Kuddes zijn ingekrompen met Covid omdat er geen afzetmarkt was. Dan gaat de prijs omhoog.
Ik zou er plasticfolie overheen doen. Of ze zelfs inwikkelen in plasticfolie.
Met aluminium op een RVS bak kun je een klein potentiaalverschil krijgen. Als de folie dan het vlees raakt en daar zitten zuren in kan er een reactie ontstaan waarop de folie in kleine balletjes op je vlees uiteenvalt.
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.