Beef en Steak

Recente inhoud door Naish

  1. N

    Nare rooksmaak

    Ik denk dat de dome langer moet open houden. Ik had een gietijzeren rooster gekocht en gelezen dat je deze op moet inbranden met olie. Eerst rook ik die nare lucht en later was het weg. Houtskool knetterde wel erg toen ik de dome open had.
  2. N

    Kolenrooster erin of eruit?

    Bedankt!
  3. N

    Kolenrooster erin of eruit?

    Ik heb voor mijn Kamado Joe een kolenmand gekocht. Moet rooster erin blijven of moet deze eruit bij gebruik van de kolenmand?
  4. N

    Maiden run Grill Guru pizza oven

    Wij hebben 11 jaar een pizza hout oven en hier heb ik inmiddels wel verstand van gekregen. Een tip. Ik maak mijn deeg altijd minimaal 2 dagen van te voren en laat deze rijpen in de koelkast. Pas de middag voor het bakken, maak ik bollen en zet ze onder spanning.
  5. N

    Nare rooksmaak

    Bedankt voor de reacties. Ik ga in ieder geval een lekbakje kopen.
  6. N

    Nare rooksmaak

    Ik gebruik (nog) geen lekbakje. Ik steek de de kolen met wokkels aan. Als het helpt kan ik boel ook ee keer aansteken met de grote brander. die gebruik ook altijd om de pizza over aan te steken.
  7. N

    Nare rooksmaak

    De eerste 2 keer was met plate setter en gisteren heb ik een dorade gemaakt zonder plate setter. De schuif onder en boven staan wel een beetje open. Temperatuur is goed te regelen. Ik doe ergens wat nog niet goed.
  8. N

    Nare rooksmaak

    Ik weet even niet in welke dit thuis hoort, maar dit lijkt de meest logische. Sinds kort heb ik een Kamado Joe Junior, prachtig ding. Maar heb er nu 3 keer iets op klaargemaakt en dat gaat helemaal goed. Alleen vind ik de rooksmaak te veel. Het is te "vettig", zeg maar. Eigenlijk proef je het...
  9. N

    Voorstellen

    Hoi, mijn naam is Patrick woonachtig in Zoetermeer. Ik heb al 10 jaar een pizza oven en heb dat dusdanig onder de knie dat ik onlangs een Kamado Joe junior heb aangeschaft. Dit om te kijken of het wat voor ons is. Op de camping weer eens begonnen op de WGA en dat beviel zo goed dat er nu een...
Terug
Bovenaan Onderaan