Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Owh verkeerde locatie zal er op letten in t vervolg. En wat dat weeshuis betreft: we zijn met 4 maar meestal is die 3kg binnen een maand op door de salades, op brood.
Hi gisteravond bedacht dat ik wel weer eens kip kon gaan roken, dus gelijk de pekel gemaakt zodat deze kon afkoelen en vandaag lang de makro had ik gelijk weer een excuus 😉.
Bij thuis komst eerst de vriezer weer goed aangevuld en de kip in de pekel gezet voor 1,5 u .
Toen de q's aan gestoken had...
Hi vandaag beide q's aan op de 1 de beef fingers en de ander op het gemak kip aan het roken. Ribfingers helft van de Ribfingers in de rub gezet andere in een koriaanse bulgogi marinade gezet voor 24u. Q naar 120 graden gebracht paar blokjes wiskey rookhout er bij en 3.5 u zijn gang laten gaan.
Nou gisteren dan toch eindelijk de extra Q gekregen. Nu gene die het niet nodig vonden dat er nog een bbq bij kwam maar het tegendeel bewijzen. Zal tijdens low en slow op de 1 maar Hot and fast moeten doen op de ander.
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.