Beef en Steak

Recente inhoud door Maurice1974

  1. M

    Spareribs 3-2-1 methode

    150 graden is erg heet. De taaie korst zal komen omdat de buitenkant van je ribben uitgedroogd zijn. Suiker verbrand vanaf ongeveer 170graden. Ik zie geen thermometer bij je rooster dus ik ga ervanuit dat je de domethermometer gebruikt hebt. Bij 140 op de dome kan het bij het rooster wel een...
  2. M

    Beef Ribs

    Lekker man. Als ik het zo inschat zijn alleen de botjes overgebleven.
  3. M

    Budget overkapping

    Mooi hokkie voor je bbq
  4. M

    Op Audiëntie komen bij BigGreenEgg Europe (Blogje?)

    Dat is een hele mooie dag geweest.
  5. M

    Heeft iemand ervaring met de Char-griller Grand Champ XD

    2,5mm duurt ook heel lang voor het doorgeroest is, en bij goede behandeling gebeurt dat niet snel. Ik begrijp de 6mm, maar is het echt nodig ? Een smoker stook je normaal gesproken niet op tot 600 graden, dan gaat staal blijvend vervormen. Je gebruikt een smoker om te roken dat doe je bij...
  6. M

    Problemen temperatuur vast te houden

    Mijn ervaring is dat kokos briketten moeilijker in temperatuur te regelen zijn. Gaan ze dan kunnen ze kei heet worden maar koel houden is bijna niet te doen als je een hoopje briketten hebt. Je zou wel de snakemethode kunnen toepassen. Gezien er dan maar steeds een aantal kooltjes aan zijn kan...
  7. M

    Koud gerookte zalm!

    Ziet er goed uit
  8. M

    Broodje pulled chicken

    Altijd lekker een geplukt kippetje
  9. M

    Hier staat hij dan

    Veel plezier van je aankoop en dat er veel en lekker eten vanaf mag komen
  10. M

    Pitten in betonnen blad.

    Dit lijkt idd op een mengfoutje. Een productiefout dus. Er zit 2 jaar garantie op het product zelf. Maar blijkt het een productiefout te zijn dan kan de garantie langer zijn. Ik zou dit toch even bij de verkoper melden zodat ze dit kunnen oplossen.
  11. M

    BBQ borstel

    Wow 10 jaar garantie. Zal wel niet gelden als je er bbq mee gaat schoonmaken, hoogstwaarschijnlijk geld de garantie alleen op de verpakking.
  12. M

    BBQ borstel

    Anderhalf jaar. Dat is opzich al vrij lang. Ik gebruik dit soort borstels. Op het moment dat ze mij te smerig worden neem ik een nieuwe. Kosten euro of 4
  13. M

    Grilleye max niet meer ondersteund

    Voor jou niet leuk dat het niet meer werkt, maar wel goed om het hier te melden. Vooral als die dingen dus gewoon nog te koop zijn. Het kan zomaar zijn dat de winkel zelf niet eens op de hoogte is dat het niet meer werkt.
  14. M

    Bushokje 2.0

    Dat is een heel mooi hokje zo.
Terug
Bovenaan Onderaan