Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Dat zei ik ook al tegen mijn vrouw.
Het schuurgedeelte loopt nog 3 meter door,ze vond het anders zo een groot groen hok worden.
Waarschijnlijk sta ik dus over een jaar weer te schilderen.
Gewoon proberen wat je zelf prettig vind.
Persoonlijk heeft marabu mijn voorkeur. Geschikt voor low and slow en wil ik grillen is het met marabu ook mogelijk.
Ik kies bewust voor 1 soort omdat ik geen zin heb iedere keer de q leeg te halen om van houtskool te wisselen.
Tuurlijk mag dat,het is tenslotte jou bbq
Kwa kolenverdeler of hoe je het ook wil noemen maakt het niet zoveel uit wat je gebruikt. Je kunt ook de briketten aan 1 kant leggen om 2 zones te maken
150 graden is erg heet. De taaie korst zal komen omdat de buitenkant van je ribben uitgedroogd zijn.
Suiker verbrand vanaf ongeveer 170graden.
Ik zie geen thermometer bij je rooster dus ik ga ervanuit dat je de domethermometer gebruikt hebt.
Bij 140 op de dome kan het bij het rooster wel een...
2,5mm duurt ook heel lang voor het doorgeroest is, en bij goede behandeling gebeurt dat niet snel.
Ik begrijp de 6mm, maar is het echt nodig ?
Een smoker stook je normaal gesproken niet op tot 600 graden, dan gaat staal blijvend vervormen.
Je gebruikt een smoker om te roken dat doe je bij...
Mijn ervaring is dat kokos briketten moeilijker in temperatuur te regelen zijn.
Gaan ze dan kunnen ze kei heet worden maar koel houden is bijna niet te doen als je een hoopje briketten hebt.
Je zou wel de snakemethode kunnen toepassen. Gezien er dan maar steeds een aantal kooltjes aan zijn kan...
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.