Beef en Steak

Recente inhoud door Maurice1974

  1. M

    Regenachtige Pinksteren?BBQ-en!!

    Dat ziet er goed uit
  2. M

    Een nieuw plekje

    Dat zei ik ook al tegen mijn vrouw. Het schuurgedeelte loopt nog 3 meter door,ze vond het anders zo een groot groen hok worden. Waarschijnlijk sta ik dus over een jaar weer te schilderen.
  3. M

    Nieuwe overkapping, met plaats voor de Q's

    Ziet er mooi uit. Handig zo een dakraam voor de rook
  4. M

    Een nieuw plekje

    Een nieuw plekje voor mn bbq. Nog even een kastje erbij maken voor de accessoires en dan is de bbq ook weer happy.
  5. M

    Kolen voor kamado

    Gewoon proberen wat je zelf prettig vind. Persoonlijk heeft marabu mijn voorkeur. Geschikt voor low and slow en wil ik grillen is het met marabu ook mogelijk. Ik kies bewust voor 1 soort omdat ik geen zin heb iedere keer de q leeg te halen om van houtskool te wisselen.
  6. M

    Mag dit ?

    Tuurlijk mag dat,het is tenslotte jou bbq Kwa kolenverdeler of hoe je het ook wil noemen maakt het niet zoveel uit wat je gebruikt. Je kunt ook de briketten aan 1 kant leggen om 2 zones te maken
  7. M

    Smoked Korean pork balls

    Die zien eruit als hele lekkere ballen
  8. M

    Spareribs 3-2-1 methode

    150 graden is erg heet. De taaie korst zal komen omdat de buitenkant van je ribben uitgedroogd zijn. Suiker verbrand vanaf ongeveer 170graden. Ik zie geen thermometer bij je rooster dus ik ga ervanuit dat je de domethermometer gebruikt hebt. Bij 140 op de dome kan het bij het rooster wel een...
  9. M

    Beef Ribs

    Lekker man. Als ik het zo inschat zijn alleen de botjes overgebleven.
  10. M

    Budget overkapping

    Mooi hokkie voor je bbq
  11. M

    Op Audiëntie komen bij BigGreenEgg Europe (Blogje?)

    Dat is een hele mooie dag geweest.
  12. M

    Heeft iemand ervaring met de Char-griller Grand Champ XD

    2,5mm duurt ook heel lang voor het doorgeroest is, en bij goede behandeling gebeurt dat niet snel. Ik begrijp de 6mm, maar is het echt nodig ? Een smoker stook je normaal gesproken niet op tot 600 graden, dan gaat staal blijvend vervormen. Je gebruikt een smoker om te roken dat doe je bij...
  13. M

    Problemen temperatuur vast te houden

    Mijn ervaring is dat kokos briketten moeilijker in temperatuur te regelen zijn. Gaan ze dan kunnen ze kei heet worden maar koel houden is bijna niet te doen als je een hoopje briketten hebt. Je zou wel de snakemethode kunnen toepassen. Gezien er dan maar steeds een aantal kooltjes aan zijn kan...
  14. M

    Koud gerookte zalm!

    Ziet er goed uit
Terug
Bovenaan Onderaan