Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Ik krijg zaterdag gasten te eten en wil de beef ribs een dag eerder bereiden.
Hoe krijg ik de ribs het beste weer op temperatuur zonder het vlees te verklooien?
Hoe doen jullie dat? Enige tips?
Bedankt alvast!
Ik ben nogal van het KISS* systeem (Keep it Simple Stupid)...
Maar Stijn heeft toch een unique selling point* te pakken.
Ik zie ook wel waar het heen gaat. Dat je remotely* jouw slow cooking* proces kan controleren.
* denk gooi er wat Engelse termen erin ;)
Vandaag even over de grens bij de Welkoop geweest:
15 kg Quebracho voor € 31,50. (als ik mij goed herinner heb het bonnetje net meer)
Verkoper zei dat ze hiermee bevoorraad zijn omdat eigen huismerk niet voorradig is in het hoofdmagazijn.
Ik heb ze nog niet getest maar hier even een paar...
Hallo allemaal,
Ik kwam al googelend terecht op dit forum. Dus maar even aangemeld.
Meteen ook maar even twee fotootjes plaatsen ;)
Gisteren langzaam gegaarde Friese rollade (van varkensnek)
En vandaag paella met wat er voorhanden is:
Beiden in de Classic Joe
Ik kijk ernaar uit om mijn...
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.