Beef en Steak

Recente inhoud door Martin de Bruijn

  1. Martin de Bruijn

    Noodles: Bami

    😂dat van de mie is een goede toevoeging. Heb dit van het weekend 2 keer gemaakt. Eerste keer met mie van amazing oriental (ben het merk vergeten), dat ging prima. Mie plakte niet. Daarna met mie van honig, en dat was een klontje geworden 😊
  2. Martin de Bruijn

    Char Siu

    Ik ben inderdaad nog steeds erg blij dat we dit huis hebben gekocht en nog gewoon tegen de kassen aankijken. Het zal geen 20 jaar meer duren ben ik bang, maar als de gemeente daar huizen gaat bouwen, bouw ik zelf wel een kas in de achtertuin😜 Kom je hier ook vandaan?
  3. Martin de Bruijn

    Char Siu

    Met een biertje erbij viel het harde werken best mee. Moest alleen mijn houtvoorraad droog gaan leggen toen het donker werd :ROFLMAO: Slimme vraag van die thermometer. Heb ik toen helemaal niet over nagedacht!
  4. Martin de Bruijn

    Char Siu

    Deze wilde ik al een tijdje maken. Als ik het bij de chinees haal is het altijd super lekker. Ik heb een recept van Smokey Goodness gebruikt (Asian BBQ boek). Zaterdag had ik tijd, dus voorgenomen om dit te maken. Tijdens de voorbereiding bleek dat we op zondag geacht werden wat te eten mee te...
  5. Martin de Bruijn

    Char Siu opwarmen

    Ok, daar kan ik wel wat mee. Ga ff wat proberen. Thanks!
  6. Martin de Bruijn

    Char Siu opwarmen

    Ik ga zaterdag 5 kg char siu maken. Een deel wil ik gelijk eten, maar het meeste is voor de sinterklaasviering met de familie zondag. Hebben jullie tips om het op te warmen? Pullen pork doe ik vaak in een oven met een beetje appelsap tegen het uitdrogen. Ik ben alleen bang dat char siu met...
  7. Martin de Bruijn

    Voorstellen

    Gewoon spelen inderdaad, dan krijg je vanzelf een gevoel voor wat werkt. Ik ben blij als ik +/- 10 graden van mijn doel temperatuur kan blijven. Daartussen gaat het wat op en neer, maar het is dan ook geen kamado. Ik stook op eikenhout, geen houtskool. Dat vind ik makkelijker te regelen. Ik...
  8. Martin de Bruijn

    Voorstellen

    Welkom Sjaak! Aan je foto te zien zij jouw en mijn smoker broertjes. Ik ben er nog steeds super blij mee. Het is inderdaad veel werk, maar je wordt er wel zen van, zo de hele tijd met je vuur en vlees bezig zijn. Ik ben benieuwd naar jouw ervaringen, ik heb het idee dat ik nog genoeg kan leren.
  9. Martin de Bruijn

    Rum ribs

    Ja, en een paar eetlepels chipotle tabasco. Volgens mij wordt jord door hen gesponsord, want over gaat veel tabasco in. 🤣 Niet dat ik daar over klaag, smaakt prima!
  10. Martin de Bruijn

    Rum ribs

    Ja, die zat in de lak inderdaad. De combinatie met kokos is idd heel goed. Ik probeer wel eens andere ribs, maar blijf toch terug komen bij deze. Wil.nog wel eens iets met coca cola proberen. Lijkt me ook lekker.
  11. Martin de Bruijn

    Rum ribs

    Vandaag eindelijk weer eens een vrije agenda, en trek gekregen van al het lezen hier, dus tijd voor bbq. Had al een tijdje zin rum ribs, dus die zijn het geworden. Had een paar mooie Iberico ribs van de slager, het recept is uit smokey goodness no worries bbq. Begonnen met opstoken van de...
  12. Martin de Bruijn

    Smoker

    Ik heb een offset smoker, en ben er heel blij mee. Maar het is inderdaad veel werk. Ik moet er bijna continu bij blijven om het vuur onder controle te houden. Er zijn mensen die daar beter in zijn, maar zo makkelijk als mensen met een kamado omgaan is het zeker niet. Voor mij is het vuurtje...
  13. Martin de Bruijn

    BBQ fun fact

    Juist! En hier thuis zijn de kaartjes al binnen.
  14. Martin de Bruijn

    Open source firmware voor Grilleye Max

    Begrijp ik goed dat je hem ook weer op een telefoon kan aflezen? Dan heb ik zeker interesse. Die van mij doet het nog, maar mis het aflezen als ik niet naast de bbq sta eigenlijk wel...
  15. Martin de Bruijn

    Texas style offset smoker project

    Dat boek vn aron Franklin heb ik ook. Die is het idd niet eens met mijn deflector plate. Maar hij kan niet altijd gelijk hebben 😜.
Terug
Bovenaan Onderaan