Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Afhankekijk van hoelang je ze stoomt.
Ikzelf vindt zachtvlees lekker, andere vinden een stevige bite lekkerder.
Ik had ze 135 minuten gestoomd.
Vlees was zacht en kwam van het bot los met eten, met een lichte bite.
Ik kwam dit recept laatst tegen toen ik aan het zoeken was op het internet, want ik wilde de spareribs eens een keertje anders doen.
Marinade op basis van sinaasappelsap.
Dan stomen en afbakken.
En ik moet zeggen, het resultaat was erg lekker.
Ik ben deze week met procureur aan de slag gegaan.
Wilde een voorraadje in de vriezer aanleggen.
Ik heb het recept van NOSKOS "Wedstrijd Pulled Pork" gebruikt.
Met de "Régâh Rub Ol'Timers Dirty Hogs" en "Jack Daniels BBQ Sause Smooth Original" aan de slag gegaan.
Dit is de eerste keer dat ik...
Ik heb gisteren een brisket van 6 kg klaargemaakt op de Hot and Fast methode.
Het vlees heb ik van een biologische slager van een koe uit Nederland (Boeren in het Bos)
Nu hoor ik jullie al denken, die hollandse koeien hebben geen vet dat wordt een droog stuk vlees.
Wel, ik vond het bij deze dat...
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.