BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door Marcelpulami

  1. Marcelpulami

    Spareribs op zijn Braziliaanse, naar recept van Bbq-Helden

    Afhankekijk van hoelang je ze stoomt. Ikzelf vindt zachtvlees lekker, andere vinden een stevige bite lekkerder. Ik had ze 135 minuten gestoomd. Vlees was zacht en kwam van het bot los met eten, met een lichte bite.
  2. Marcelpulami

    Spareribs op zijn Braziliaanse, naar recept van Bbq-Helden

    Ik kwam dit recept laatst tegen toen ik aan het zoeken was op het internet, want ik wilde de spareribs eens een keertje anders doen. Marinade op basis van sinaasappelsap. Dan stomen en afbakken. En ik moet zeggen, het resultaat was erg lekker.
  3. Marcelpulami

    Pulled Pork

    Ik ben deze week met procureur aan de slag gegaan. Wilde een voorraadje in de vriezer aanleggen. Ik heb het recept van NOSKOS "Wedstrijd Pulled Pork" gebruikt. Met de "Régâh Rub Ol'Timers Dirty Hogs" en "Jack Daniels BBQ Sause Smooth Original" aan de slag gegaan. Dit is de eerste keer dat ik...
  4. Marcelpulami

    2300 gram angus shortrib

    Ziet er prachtig uit. Wil het zelf ook nog een keer doen, hopelijk ook met goed resultaat.
  5. Marcelpulami

    quarantaine rib's

    ziet er goed uit. :D Smaakt toch altijd beter als het zelf doet.
  6. Marcelpulami

    beer can chicken

    Ziet er goed uit. Als je de kip eerst insmeert met gesmolten boter en halverwege nog een keer, kun je een krokante korst krijgen.
  7. Marcelpulami

    Brisket - Hot and Fast

    Ik had een groep van 14 man. Iedereen kwam steeds terug voor nog een stuk. Het is helemaal opgegaan.😋
  8. Marcelpulami

    Vader / Dochter cook: Spareribs 3-2-1

    ziet er goed uit. Ikzelf stoom ze 1,5 uur in de appelsap, worden ze beter gaar.
  9. Marcelpulami

    Cote a los & watermeloen

    Dat ziet er zeker goed uit. (y) De watermeloen ga ik ook een keer proberen.
  10. Marcelpulami

    Brisket - Hot and Fast

    Ik heb gisteren een brisket van 6 kg klaargemaakt op de Hot and Fast methode. Het vlees heb ik van een biologische slager van een koe uit Nederland (Boeren in het Bos) Nu hoor ik jullie al denken, die hollandse koeien hebben geen vet dat wordt een droog stuk vlees. Wel, ik vond het bij deze dat...
  11. Marcelpulami

    BBQ Genootschap wintermeating/nieuwjaarsreceptie 22-01-2017

    Ik ben er ook bij. Lijkt mij erg gezellig. Wordt de eerste keer, ben benieuwd.
  12. Marcelpulami

    voorstellen

Terug
Bovenaan Onderaan