Beef en Steak

Recente inhoud door MacMarty89

  1. MacMarty89

    Daging smoor

    Mooi gedaan.
  2. MacMarty89

    Welk boek????

    Kan me niet herinneren dat er een specifiek boek over is. Wel verschillende BBQ-boeken waar het e.e.a. in staat. Uiteindelijk is dit soort onderwerpen toch echt iets dat je zelf moet ervaren door te koken. Uit een boek ga je die (smaak)beleving niet te pakken krijgen.
  3. MacMarty89

    Nieuwe smoker is binnen

    Off-setting het BBQ Genootschap. Tja.
  4. MacMarty89

    Messenslijper zonder de bank te breken

    Ik ga met Sinterklaas de HORL 3 Cruise krijgen (denk ik).
  5. MacMarty89

    Thermometer

    ThermoWorks Signals op de WiFi. BAM!
  6. MacMarty89

    Lam van het spit met flatbread en knoflooksaus

    Verrekte mooi die handel. Lekker.
  7. MacMarty89

    Schichtfleisch

    Inspiratie!
  8. MacMarty89

    Louisiana Grilled Chicken

    Moet ik ook eens doen.
  9. MacMarty89

    Ribkotelet aan het stuk

    Erg smaakvol zo te zien.
  10. MacMarty89

    Nieuwe buitenkeuken voor mijn webers.

    Mooi plekje om te BBQ’en.
  11. MacMarty89

    Ravioli met paddenstoelen en groenten

    Zekers, maar dat is een ander goedje, die witte,
  12. MacMarty89

    Dome thermometer kalibreren kamado

    Er is een verschil tussen de temperatuur die wordt gemeten op het rooster en die van de dome op een kamado. Hoger in de kamado is het simpelweg warmer. Nu vroeg ik me af of het wijs is om een probe te koppelen aan het grilrooster en dan vervolgens de dome thermometer te kalibreren zodat deze...
  13. MacMarty89

    Spareribs dik bevleesd

    Toch weer eens wat anders zo dan uren lang laten garen op de Q. Lookin' good.
  14. MacMarty89

    Olijfolietip: de olijfolieboetiek

    Gebruik eigenlijk nauwelijks olijfolie. Alleen om soms enkele gerechten op smaak te brengen. Ik vind bijvoorbeeld de olijfolie van het Italiaanse Monini (familiebedrijf overigens) helemaal niet slecht en prima prijs/kwaliteitsverhouding. Gewoon te koop in de supermarkt.
  15. MacMarty89

    Ravioli met paddenstoelen en groenten

    Mijn wederhelft had zin in pasta. En wat in de oven kan, kan natuurlijk ook op een kamado! De BGE opgestookt tot ongeveer 150 °C met daarop de Dutch Oven van Petromax. De champignons (paddenstoelen klinkt natuurlijk meer culinair) en broccoli fijn gesneden en deze aangebakken in de DO. Wat SPG...
Terug
Bovenaan Onderaan