Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Weer of geen weer vandaag een heerlijke entrecote gemaakt met de rub van noskos!
Erg lekker!!
De steak rub ong een uurtje in het vlees laten trekken.
Bbq opgestookt naar 180 graden de helft indirect en de andere helft direct met een halve maan onder mijn rooster.
Eerst het vlees dicht gebrand op...
Hoi allemaal
Ik ben mike uit Rotterdam. Ik heb ong een maand geleden mijn eerste grill guru aangeschaft. Daarvoor nooit echt iets gedaan met bbqe op wegwerp bbqtjes na. Na een aantal beginner foutjes begin ik mijn grill guru steeds meer onder de knie te krijgen. En ben erg onder de indruk van...
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.