Beef en Steak

Recente inhoud door LuukD

  1. L

    Pulled Pork op de WSM

    Lijkt me van wel ja. Maar ik wil de snake in de WSM sowieso wel eens proberen. Lek of geen Lek. Weet ook niet of het uitmaakt in WSM, snake of minion, of zin heeft. Maar misschien dat iemand hier een verhelderend antwoord over heeft?  :)
  2. L

    Pulled Pork op de WSM

    Geen specifieke reden om een snake te doen, maar voor mijn gevoel is het dan beter te zien hoeveel je nou verbruikt. En ik dacht waarom zou ik het niet eens proberen? Is er een reden om het niet te doen? Lek zou kunnen, dit zou dan alleen recent moeten zijn ontstaan, kan natuurlijk. Ik ga het...
  3. L

    Pulled Pork op de WSM

    Smaak zal niet veel uitmaken. Alleen veel tijdswinst. Het schijnt ook wat sappiger te blijven als je het inpakt, maar heb nu beide methodes geprobeerd en vond dit verschil in dit geval niet heel erg merkbaar. De bark blijft zonder inpakken wel beter is wat ik nu ervaar. Ik begon met een mooie...
  4. L

    Eerste keer Brisket op de Weber Mastertouch 57 CM

    Mooi! Staat hier ook nog op de verlanglijst om te maken!
  5. L

    Voorstellen

    Bedankt allen! Als ik in de buurt van Terneuzen ben ga ik zeker een kijkje nemen
  6. L

    Voorstellen

Terug
Bovenaan Onderaan