Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Hey. Na flink wat jaren met meerdere kamados te hebben gewerkt merk ik dat ik graag wat meer terug wil naar de basics. Koken op hout en spelen met vuur. Een braai lijkt mij geweldig, maar dit zit helaas niet in mijn budget. Nu zag ik deze grill bij Hornbach staan. Prijstechnisch de max wat ik...
Hi. Voor morgen wil ik pulled pork Mexicaanse stijl maken. Hebben jullie tips voor de kruidenmengeling en de saus die ik op het einde kan gebruiken om alles lekker sappig te maken. Graag niet pittig, want vrouw.
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Vorige week wat mooie stukken vlees ingekocht. Vandaag mocht dit stuk secreto er op. Direct aan beide kanten lekker aanfakkelen en daarna indirect doorgaren tot 60 graden kern. Als bijgerecht een mooie flespompoen.
En een lekker toetje
Vandaag even goede inkopen gedaan. Misschien een domme vraag, maar hoe ga ik de ribben in de doos los van elkaar krijgen zonder ze allemaal te ontdooien. Zitten loeivast aan elkaar
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.