Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Het gat moet 600mm worden. Je houdt dan rondom ruimte genoeg over zodat het blad niet te heet wordt. Als je 4 slotbouten vlak slijpt dan past de rand van de bbq eroverheen.
Dit blad komt van de Ikea. Het is mat zwart en is van spaanplaat (niet het beste materiaal maar het houdt zich erg goed)
Het gat voor de bbq kun je erin laten frezen door Ikea, want Ikea heeft een wasbak die dezelfde afmetingen heeft. Als je zegt dat je die gaat gebruiken dan komt het goed.
Wat ik mooi vind aan jouw buitenkeuken lewijering, is dat je schoonvader duidelijk de kennis had om houtverbindingen te gebruiken waardoor je nergens schroeven ziet zitten. Daarnaast zijn de wandjes echt super strak gemaakt. Dat viel mij, voor de eerste keer, toch echt tegen [/size]
mrooding...
Thanks voor de reacties. In totaal zit er zo'n 60 uur werk in. In mijn geval was dat verdeeld over 3 maanden.
Verreweg de meeste credits gaan naar mijn schoonvader. Hij heeft het volledige frame in elkaar gezet en geholpen met het blad pas maken. Hij is timmerman en is erg goed in zijn vak. Ik...
Hallo allemaal,
Sinds januari dit jaar ben ik lid van dit forum en heb me eens goed ingelezen en bekeken wat iedereen hier allemaal gemaakt heeft. Ik was zelf al van plan om een buitenkeuken te bouwen voor onder onze overkapping en heb hier nog een aantal goede idee?n opgedaan.
Nu zijn we een...
Schitterende buitenkeuken zeg.
Zou je niet iets af afzuiging moeten hebben? of rol je hem altijd naar 'buiten' als je hem gaat gebruiken?
Wat een mooie overkapping zeg. Er zijn studenten die hebben niet zo'n ruimte hahaha!
En jouw vriendin/vrouw heeft nog een vrijgezelle zus? 😂😂😇
Grapje hoor :P
Dank je wel voor de reacties. Dat is inderdaad geen slecht idee om eerst met een kippie te beginnen. goed plan ga ik doen!
Ik zal het boek "het vuur de baas" eens opzoeken. Denk dat ik daar eens mee begin. Het lastigste is denk ik om de juiste temperatuur in de bbq te krijgen en te houden...
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.