Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Dit paasweekend hadden we iets te vieren.
Mijn zwager werd 40 en houdt van bbq/koken en van cocktails. Als verrassing voor het feestje wat smokey lime juice gemaakt om cocktails te maken.
Hij had zelf inkopen gedaan om paella te maken en die mocht ik op het ei bereiden. Ik vind het altijd prima...
2 weken geleden een mooi pizza middagje/avondje gehad.
Om een uur of 4 bedacht ik dat het wel leuk was om pizza te eten. Het was droog en bij de kids gast het er altijd goed in.
Snel even het 1 uur rijzen recept van rutger bakt opgezocht voor de pizza bollen en aan de slag.
Ingrediënten voor...
Vandaag burgers op het menu. Meestal maak ik een redelijk klassieke burger, maar vandaag een variant met wat andere kruiden en cheddar door de burger en guacamole erbij. Ook hadden we dit keer een brioche broodje.
Ingrediënten:
Burgers:
Rundergehakt, geraspte cheddar, rode ui, knoflook...
Ik zag afgelopen week de fotowedstrijd op het forum en maak niet heel vaak desserts op de bbq, dus dacht laat ik eens wat nieuws gaan proberen.
Maandag een receptje opgezocht voor de basis
https://www.biggreenegg.eu/nl/inspiratie/recepten/warme-lava-cakejes-met-gepofte-banaan
Deze verhoudingen...
Ik ben Lars, 36 jaar oud en ik woon in Rotterdam met mijn vrouw en 2 kinderen.
Sinds 5 jaar heb ik een BGE Large in de tuin. Daarvoor een WGA gebruikt voor in het park of op het balkon. Deze wordt nu gebruikt op de camping.
Ik probeer in de zomer maanden gem. 1x per week en in de winter 1x in...
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.