BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door Kuikuhnek

  1. Kuikuhnek

    Afwatering overkapping - zomaar op straat / in de poort?

    Mee eens, ik ben en blijf een echte vlees liefhebber. Maar ik ben van twee stukken vlees per dag naar drie keer in de week gegaan. En ik mis het niet. Er zijn zoveel mogelijkheden.
  2. Kuikuhnek

    Afwatering overkapping - zomaar op straat / in de poort?

    Ik zou ook iets met een regenton doen. Als we allemaal iets meer moeite doen om regenwater op te vangen of terug laten vloeien in de grond gaat ons dat een hoop schelen.
  3. Kuikuhnek

    Zoveelste beercan chicken, maar met krieltjes

    Ziet er lekker uit, ik snij de krieltjes altijd door de helft. Dan even koken 7 minuten en dan lekker afbakken.
  4. Kuikuhnek

    Jawel, beercan chicken

    Dank allemaal, zo geweldig om een kip zo heerlijk mals en sappig te maken op een relatief simpele manier. op naar de ribs
  5. Kuikuhnek

    Jawel, beercan chicken

    Vandaag voor het eerst de welbekende beercan chicken gemaakt. Op het net diverse filmpjes bekeken en de kip bij de vleugels gepakt. Lekker mais kippetje van de poelier en gaan met de kip. Na een kwartiertje wat paprika en ui erbij en na een 75 minuten was ze klaar. Had wat oude briketten...
  6. Kuikuhnek

    Ook maar even voorstellen.

    Dat was het dus, ik vond dat ik erg weinig eindsaus had.
  7. Kuikuhnek

    Ook maar even voorstellen.

    vandaag de pulled pork die over was opgewarmd in een braadpan met wat appelsap. Daarna de noskos bbq saus er overheen gedaan en mijn hemel, wat een verschil. Die smaak is geweldig. Gok dat het toch te droog was. dus ik heb nog zat om te smullen ;-)
  8. Kuikuhnek

    Ook maar even voorstellen.

    Beste forum leden, Vorig jaar verhuisd naar een woning met heerlijke tuin. Daar hoort natuurlijk een echte bbq bij. Aangezien we van alles verbouwd hebben zat een echte goeie kamado er niet in en werd het een Weber Master Touch. afgelopen weekend voor het eerst de pulled pork gemaakt en die...
Terug
Bovenaan Onderaan