Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Hi Silverfox. Ik wil ze graag insmeren om de rub goed vast te houden idd, maar ze gaan daarna zeker 12 uur in de koelkast om te marineren. En ik wil niet dat dan het proces van garen al gaat beginnen. Jij denkt dat het wel meevalt? Ik denk dat ik het idd ga doen.
Verzonden vanaf mijn iPhone...
Ze staan erg mooi naast elkaar hoor[emoji3] Vaak heb ik te weinig ruimte en gebruik ik ze allebei. Vanavond had ik weer kipkebab aan het spit op het groene ei en op de Joe junior heb ik de pita's en de groenten gemaakt[emoji39]
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Ik wil zaterdag weer een mooie zware Porchetta gaan maken voor een buurtfeestje. Vraagje aan iemand die hem ook wel eens maakt. Kan ik hem beter kruislings insnijden? Heb nl wat filmpjes bekeken van Italianen die hem maakte en daar doen ze vaak niet.
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Met de deksel dicht is het geen probleem. Heb hem zo rond de 130 gehouden. Ik denk dat dit met kipfilet echt te droog zou worden. Met kippendijen is het echt zo mals. Ja super lekker.
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.