BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door kokmetbaard

  1. kokmetbaard

    Fotowedstrijd april 2022: het witte goud, culinair met asperges.

    Miljoenen recepten online, van gegrilde asperges tot aan gegrilde asperges. Lastig onderwerp, wel leuk!
  2. kokmetbaard

    SBWN

    Hoi allemaal, Er is binnenkort een wedstrijd van de SBWN in Sloten en daarna ook een keer in Hardenberg. Kent iemand deze organisatie? Is het wat? Leuke wedstrijden? Toevallig mensen van hier die ook mee doen?
  3. kokmetbaard

    Brisket, omdat het kan

    Tnx Frits! Nu moet ik nog eens pulled pork voor t eerst gaan proberen
  4. kokmetbaard

    Brisket, omdat het kan

    Nee hij was echt heerlijk. Toen ik hem uitpakte en op de snijplank legde heb de voor mij belangrijkste test gedaan, wiggling! Hij was echt lekker sappig, heel veel vocht zat er nog in. Heerlijk!
  5. kokmetbaard

    Kokmetbaard

    Zie de low&slow sectie :)
  6. kokmetbaard

    Brisket, omdat het kan

    Poah die was lekker!! Kwam met 92 graden overal prima door de "boterglij" test Toen burnt ends gemaakt van de point en de flat in plakken. Prachtige rookring, al zeg ik het zelf.
  7. kokmetbaard

    Brisket, omdat het kan

    En hotwings! Dat wordt echt dik smullen
  8. kokmetbaard

    kerntemperatuur te snel bereikt

    Ik heb je oude bericht even gelezen (zonder dat je je hebt voorgesteld! Foei!) en ik zie dat je de thermometer boven je vlees doet. Het is wellicht handig om je thermometer in het vlees te doen. De kerntemperatuur meet je enkel door te meten, de naam zegt het al, in de kern. Succes!
  9. kokmetbaard

    1ste run SB Lumberjack && 1ste BeerCanChicken

    Tnx!! Was ook zeer goed weg te werken
  10. kokmetbaard

    Brisket, omdat het kan

    Na een dikke 4 uur ingepakt; hij ligt nu op 75 graden te zweven, hoop dat dat zometeen wat richting de 90 komt
  11. kokmetbaard

    Brisket, omdat het kan

    Yes, de Smokey Bandit Lumberjack. De kamado liggen al spareribs op haha
  12. kokmetbaard

    Met de groeten uit Brabant......

    Poah, dat ziet er goed uit voor een maidenrun! Welkom!
  13. kokmetbaard

    Voorstellen

    Leuk Jocko! Goed merk ;-)
  14. kokmetbaard

    Voorstellen

    Welkom Tom!
Terug
Bovenaan Onderaan