Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Ik ben gestart om 7h in de ochtend en om 15h kon de Brisket eraf om een uurtje te laten rusten.
Dus een 8-tal uurtjes.
Ik heb wel een goed uur tussenin in de knoei gezeten met de temp., die ging richting 140, dus vlees er even af gehad.
Groet,
Koen
Ik ga waarschijnlijk toch voor een pot gaan.
Wil echt een mini wsm hebben :D
Ik heb een pot gevonden van vogue dia 37cm.
Volgens mij moet dit beter passen dan eentje van 36cm
Groet,
Koen
Update:
De tafel vandaag opgeschuurd, alle schroeven in het blad weg gewerkt en wieltjes eronder gezet.
Morgen kunnen we beitsen en de dag erna een laagje matte vernis om hem ook mooi te laten als ie in gebruik wordt genomen.
Groet,
Koen
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.