BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door Rioja Crianza

  1. Rioja Crianza

    Pulled pork

    Ik had inderdaad ook begrepen dat de "stall" juist doorbroken wordt door het inpakken in alu. folie. De 140 graden is een temperatuur geweest die ik kreeg na het toevoegen van extra hete kolen. Het was mijn eerste ervaring met pulled pork en ik ga het zeker vaker maken want de smaak viel bij...
  2. Rioja Crianza

    Pulled pork

    Wat een reacties ! Geweldig bedankt voor de tips en felicitaties.
  3. Rioja Crianza

    Pulled pork

    Nou, het is gewoon leuk om ermee bezig te zijn. Juist als het niet gaat zoals het vlg. de boekjes zou moeten begint de uitdaging :)
  4. Rioja Crianza

    Pulled pork

    Ga erop letten. Dank voor je reactie !
  5. Rioja Crianza

    Pulled pork

    Hoi, vlees was strak ingepakt. Zag idd wel enige lekkage. Meet de bbq temp.op het rooster met Inkbird.
  6. Rioja Crianza

    Pulled pork

    Vandaag voor het eerst pulled pork gemaakt op de weber MTP. Heb de NOSKOS westrijd procedure gevolgd. Alles ging goed tot het moment van inpakken in alu. folie. Ik kreeg de kern temperatuur niet hoger als 74 graden terwijl de Q niet onder de 120 graden is geweest. Uiteindelijk maar hete kolen...
  7. Rioja Crianza

    High and fast lamskotelet, zalm en mini hamburger

    Vandaag weer heerlijk gegeten ! Lamskoteletjes gekocht bij de Turkse slager. Gegrild en slechts Maldon zout toegevoegd na het grillen. Een knakworstje erbij en mini hamburgers gemaakt ( gehakt gekruid met peper, zout, paprika poeder, verse knoflook, een uitje, een ei en gemengd met panko). Erbij...
  8. Rioja Crianza

    Zeebaars

    Vandaag 2 zeebaarzen gemaakt op de Weber MTP. Vis ingesneden en ingewreven met zeezout, Buikholte gevuld met citroen schijfjes en dille. Doel temperatuur van de vis 65 graden en doel van de Q 175 graden. Temperatuur van de Q lukt me nog niet echt goed om in de hand te houden( ben beginner) maar...
  9. Rioja Crianza

    Ongelijke verbranding links/rechts in de weber

    Top ! Hier ga ik mee aan de slag.
  10. Rioja Crianza

    Ongelijke verbranding links/rechts in de weber

    Dankje. Kun je mij vertellen hoe je te werk gaat ? Alle briketten eerst in de starter of deels koude briketten in de bak en hete briketten ertussen. Ben benieuwd.
  11. Rioja Crianza

    Ongelijke verbranding links/rechts in de weber

    Ik gebruik deze set up voor indirect bbq. Zou vlg. mij goed moeten kunnen functioneren. Maar idd zal ik de volgende keer opletten dat ik de kolen uit de starter goed verdeel. Evenveel kolen van onderin als bovenin verdelen in de bakjes. De ventilatieroosters in de Weber 57 cm. Master Touch...
  12. Rioja Crianza

    Ongelijke verbranding links/rechts in de weber

    Ik heb al een paar keer gezien dat na de bbq sessie de kolenbak links in de ketel veel verder was opgebrand als de rechterbak. Bijgaande foto is na een sessie van ca, 1 1/2 uur op ongeveer 130 graden en beide bakjes waren gelijk verdeeld. Hoe zou dit kunnen ?
  13. Rioja Crianza

    Meater+ tegenvallend Bluetooth bereik

    Ben gelijk aan de slag gegaan met het idee van Rogier. De oplader en 1 telefoon met bluetooth verbinding bij de bbq laten liggen. De 2e telefoon in huis en nu werkt het perfect ! Geen moeilijk gedoe nodig met pairing wat niet lukte. Super zo ! Dank allebei voor de reacties.
  14. Rioja Crianza

    Meater+ tegenvallend Bluetooth bereik

    Gisteren mijn nieuwe meater + ontvangen. Het bluetooth bereik is ook bij mij belabberd. Zodra de deksel van mijn weber kettel dicht gaat begint het bereik al te haperen. Eenmaal in huis is het gebeurd met het bereik. De oplader ligt naast de bbq. Heb geprobeerd met een oude telefoon een...
Terug
Bovenaan Onderaan