Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Die Grill Guru rotisserie heb ik ook en doet meer dan prima z'n werk voor de prijs t.o.v. de duurdere varianten met ring. Al menig shoarmaatje en kippetje mee gemaakt.
Vast wel! Ik heb m ook en de doorsnede is eenvoudig aan te passen. Ook heb ik geen last van dat de dome op een kier staat (omdat er geen ring bij zit). Voor de prijs is het een prima rotisserie.
Base was bij mij ook gescheurd. Geen kwaliteitskamado. Her en der zag ik nog wat dealtjes bij vuurenrook en rookoven meen ik, misschien kan je toch voor een ander merk gaan? Ik heb inmiddels al weer een jaar een Monolith als vervanger van de Grizzly. Zeer tevreden mee.
Nu het weer kouder wordt is het ook weer tijd voor stamppot met rookworst. Toch maar eens gewaagd aan een zelf gedraaide en gerookte worst.
Rookworst kruiden en darmen online besteld en bij de slager 80/20 varkenssnippers gehaald. Door de gehaktmolen met de fijnste maalschijf en er vervolgens...
Monolith classic pro 2 met een Black Friday deal. Iets duurder, wel heel compleet geleverd. Maar inderdaad, gewoon zelf ervaren waren je het meest blij van wordt in een bbq zaak.
Toevallig afgelopen weekend buikspek gemaakt met een heerlijk krokante zwoerd. Helaas geen foto van het eindresultaat gemaakt (we waren ongeduldig), maar wel van de tussenfases:
Zaterdagochtend: huid ingesneden tot net boven het vlees en overgoten met kokend water (schijnt de huid iets los te...
Dank jullie wel allemaal!! Hier heb ik zeker wat aan. En inderdaad, blijven oefenen. Vergeten in t recept te vermelden, maar ei zat er zeker door. 5g instant gist op 240g bloem uit m'n hoofd. Ik heb gewoon supermarkt bloem gebruikt. Veel factoren om te verbeteren dus! Het eerstvolgende resultaat...
Snap ik:) In het recept maak je een lauwwarm mengsel van water, volle melk en instant gist. De bloem meng je met zout, suiker en roomboter tot het klonterig wordt. Dan voeg je het gistmengsel toe. Het "kneden" betekent bij dit recept het herhaald neerslaan, platdrukken en vouwen van het deeg...
Zo nu en dan probeer ik zelf brood te bakken, tot nu toe elke keer zonder al te veel succes. Vandaag heb ik geprobeerd de brioche broodjes uit het Burgers & Bites boek van Jord Althuizen proberen te maken. Net als alle voorgaande keren met andere brood recepten was het resultaat een te compact...
Net geen 10cm hoog. Ze zijn naar schatting 2x zo groot als een Verstegen kruidenpotje.
Ja lijkt vrij degelijk. Ik had ook de plastic strooiers van vanbeekum, maar die zijn niet bepaald vaatwasser bestendig. Nu weckpotjes voor de grote volumes en deze om te rubben.
Mijn vriendin kwam afgelopen week terug met deze kruidenpotjes met afsluitbare strooidop van de Action.
Lijkt een prima oplossing voor het bewaren en makkelijk gebruiken van eigen gemaakte rubs.
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.