Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Heel juist Zappa, Kamado Joe komt dit voorjaar met het model 3 uit voor de Classic en Big kamado's. Hier zijn heel wat vernieuwingen aan verbonden.
* Nieuw sluit systeem waardoor het deksel niet meer dicht kan vallen
* Nieuwe top vent uit cast aluminium waardoor het niet meer kan binnen regenen...
Spaar even verder en wacht tot het nieuwe Kamado Joe model 3 op de markt komt! Ik verwacht ze ergens eind Februari. Met alle verbeteringen die er aan komen wordt het de beste keramische bbq in de markt! Kijk maar eens op onze Facebook pagina voor al enkele voorsmaakjes en er is meer... (Facebook...
Hi Zjostmans
Nee hoor horeca kwaliteit houtskool is kwalitatief beter dan gewone houtskool. Dwz dat de chunks (stukken) groter zijn. Dat er minder klein grut in zit en minder of liefst geen stenen, plastic en andere rotzooi. Vooral in een Kamado waar je sowieso al minder houtskool nodig hebt is...
@ Scorpz
Als je de afmetingen van je kamado, binnen & buiten diameter even doorgeeft wil ik het met plezier voor je controleren. Heb hem nog voor demo gebruikt onlangs op het Belgium Fire & Food Festival. Een echte publiekstrekker!
Ja k had de wok wel goed vol geladen, k ga het eens proberen met dezelfde hoeveelheid in de Classic of idd minder in de Junior. Thx voor de tip!
Gietijzeren wok ga k ook nog proberen maar die past niet in de Junior.
Vind ze ook wel super als je er groene curry pasta onder doet, zeker eens proberen!
Ik ben zelf ook verdeler van Kamado Joe en heb nog eens extra navraag gedaan om zeker te zijn, maar volgens Kamado Joe klopt dit niet. De garantie blijft gelden ook als je meerdere keren stukken hebt, het is immers een levenslange garantie!
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.