Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Temperaturen richting de 20 graden. Dan gaat de jas in de kast, komt de barbecue uit de schuur, en het voor Kerst gekregen boek van onze forum held Noskos (Het Vuur De Baas) eindelijk uit het plastic. Met nog niet al te veel ervaring, wilde ik mij toch aan het beroemde wedstrijd pulled pork...
Ik ben benieuwd naar het resultaat! Die amandelen waren inderdaad veel te zout maar daarom stiekem veel te lekker. Ben ik de enige die altijd moeite had met het openmaken van die zakjes..?🤔
Mij eerste picanha, mijn eerst inzending voor de maandelijkse fotowedstrijd.
Zwaar leven hebben we toch als BBQ'ers😉
Bij deze de link naar het topic.
Veel succes iedereen met jullie creaties!
Goedenavond allen,
Na de frikandellen van gister werd het toch eens tijd voor het serieuzere werk, mijn aller eerste stukje picanha! Aangezien alles nog nieuw en onbekend is op het gebied van BBQ'en, ben ik begonnen met een stukje vlees van de supermarkt (die van die irritante reclames met...
Welkom hier, en alvast heel veel met je eerste kamado! Hier het zelfde idee: klein beginnen en als het bevalt gaam we voor een maatje groter. Genoeg te lezen en leren hier!
Ik merk hier ook dat ik - zeker als beginneling - wat moeite heb met het aansteken van de mini kamado met Black Ranche Marabu houtskool. Met slechts één wokkel lukt niet niet goed, ik gebruik er twee of drie, zelfs wanneer ik een lage temperatuur wil krijgen. Wat ik ook als tip heb gelezen en...
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.