BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door Joop130

  1. Joop130

    Creatief met....ossenstaart steaks op een gerookt schouderblad.

    inderdaad chapeau  , dit is een openbaring , fraai
  2. Joop130

    Is this really a ribeye?

    a question, how was the taste , and structure wheb it was present at the table and the dishes ?
  3. Joop130

    Beef Jerky met dry rub

    even een vraagje , zou een rookhout smaak je BeefJerkey niet nog een extra flavour geven. welke dikte houd je aan , is dunner niet praktischer?  Heb een keer Beef -jerkey gemaakt in de voedseldroger , was smakelijk , wil nu eens proberen met appel rook hout in de WSM , vandaar mijn vragen .
  4. Joop130

    Onderhoud smoker

    is maar een goed antwoord  , vaker gebruiken  , dan gaat het weinig kans krijgen,  eet smakelijk
  5. Joop130

    Moeite om temperatuur laag te houden op Weber Q3200

    Heb zelf geen gasser  , maar het kan toch niet waar zijn dat zo'n prijzige "kwaliteits" BBQ  niet is te dimmen en af te trimmen.  ik kreeg al idee van een indirect opstelling en ook op het rooster een hitte schild , neem aan dat je elke brander afzonderlijk kan bedienen  , dan zou ik een van...
  6. Joop130

    Smoke draadloze thermometer

    als digibeet  , even een vraagje , hoe neem je het signaal mee als je bijv naar de supermarkt gaat  , is dit niet alleen je thuis "wifi" netwerk?
  7. Joop130

    Rvs roosters voor wsm 47 ergens te koop?

    Hier een link naar een website van mensen met kennis  . https://www.witkampdesign.nl/rook-grillrooster-rond.html komt best wel goed  en kijk eens rond
  8. Joop130

    BBQ rotesserie Weber kogel BBQ -makkelijk omzetten naar WSM

    Jammer , de optie middenring omkeren gaat niet werken , voor mijn Rotesseriering op mijn WSM  , bedankt voor het meedenken.
  9. Joop130

    Beenham in de rookton.

    Zie jouw bereidingstemperatuuren en wens van verloop van die temperaturen. Mijn gedachte gaat dan naar een bereiding van 110 graden constant  , volgens mij is bij een lagere temperatuur de invloed van de rook ook beter. Mijn gedachte is geen wetenschap ,eerder een aanname en ook de vraag of...
  10. Joop130

    Rauwe ham kerstrecept

    mooie rooksmaak toevoegen  . ja is niet zo stoer al je verwacht had .
  11. Joop130

    Suggesties voor Vuurtang voor houtblokken

    Een houten tang? Sent from my SM-G965F using Tapatalk geen geleidingswarmte en sterk en als je vlot bent brand die echt niet
  12. Joop130

    Suggesties voor Vuurtang voor houtblokken

    https://www.deboerdrachten.nl/204306-disteltrekker-hout/3 ongebruikelijk  , maar die buig je niet , metalen plaatjes in de bek .
  13. Joop130

    Ofyr zelf maken

    gewoon plaatstaal en gebruiken  en niet schoonmaken , ik werk met arachide olie , en zie nooit roest
  14. Joop130

    Hele gepekelde kip (niet zonder problemen)

    Vis heeft andere dikte  en andere structuur  , de ervaring voor mij is dat vis sneller de zoutsmaak opneemt en blijft behouden. Ben geen wetenschapper  , is persoonlijke ervaring,  Vlees en kippen vlees zijn veel dikkere stukken. Mogelijk zijn erandere met  ervaringen  , wordt wel een ander...
Terug
Bovenaan Onderaan