Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Ik leg hem gewoon op het rooster, vannacht nog gedaan toevallig. Bij mij wil dat prima.
Ik snijd ze al in plakken en verpak ze per 100-120 gram en vacumeer ze en daarna in de vriezer.
Misschien kun je verschillende niveaus maken in je buitenkeuken; het stuk waar de koelkast onder komt dus wat hoger. Ik heb zelf mijn buitenkeuken (Modular Egg Workspace) ook wat aangepast om het voor mij op een prettige hoogte te maken.
En anders toch een hoger werkblad of de koelkast niet...
Ik hanteer het volgende voor vier bollen van ca 200g.:
500 g. Caputo bloem
320 g. water
10 g. olijfolie
8 g. zout
2,5 g. droge gist
Dan 2 uur geportioneerd rijzen buiten de koelkast en 24 uur in de koeling.
En proef je het verschil ook op een pizza is mijn vraag. Ik geloof echt wel als...
Zien er top uit die pizza's. Ik houd zelf ook van eenvoudig (less is more!) en houd ook van Margherita. Maar ook de Marinara (tomaat, knoflook, oregano en olijfolie) wordt hier vaak gemaakt.
Die pizza met peer heb ik van @SandyMan, en gebruik ipv gorgonzola geitenkaas. Ook even wat honing...
Mooi bordje hoor. En sateetjes zien er keurig uit :love:
Hahahaha. Jammer! 7 is hier ook net wel/net niet genoeg. Beter maak je er teveel, koud zijn ze de volgende dag ook heerlijk.
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.