Beef en Steak

Recente inhoud door Jeroenvanarkel

  1. Jeroenvanarkel

    Pulled pork op de kamado voor de eerste keer. Meteen de meater uit proberen.

    Je kunt je historie in de app terug vinden als het goed is
  2. Jeroenvanarkel

    Bavette: Muffaletta Pinwheel Steaks

    Dank voor dit recept. Ik heb nu al mensen enorm blij gemaakt. Heb gisteren de spullen voor de Babette gekocht met andere dingen als voor tussen en na en erbij. Maar ook ik heb er enorm zin in. Om het klaar te maken. Om het uit te serveren om het zelf te nuttigen. Wat een vooruitzicht. Was wel...
  3. Jeroenvanarkel

    Soapstone kamado joe in 2 gebarsten

    Volgende keer wel je rooster eronder doen. Doorbuigen en dus breken kan hier ook door komen. En idd gewoon claimen.
  4. Jeroenvanarkel

    Is een rotisserie het waard?

    Ik heb de joetisseri en ben te vreden. Je moet wel dingen willen maken die je lekker vindt dus gyros en kip enz. Maar ik zou hem ondanks dat dat ook kan. Geen spareribs erop maken als dat het enige is. Maar de mijne is merk op merk maar kan ook op BGE enz dus ff proberen. Of koop hem met een...
  5. Jeroenvanarkel

    Voorstellen en gelijk een Bastard vraag

    Oh was jij dat met die herrie. Hahaha welkom mede vleutenaar
  6. Jeroenvanarkel

    Welk vlees blijft lekker tot enkele dagen nadien

    Pulled pork. Is bij ons dagen lang in de koelkast voer voor onze 19 jarige zoon. Die ontbijt luncht en tussendoor. Wel veel bolletjes halen. En gewoon lekker te veel spulled pork maken. Het maken van Pulled Pork is al satisfying as hell
  7. Jeroenvanarkel

    Sloroller (voor classic 2).. Do or don't?

    Als je de smoking dad variant wenst. Wat een jack is op het product. Dan moet je bloeden en de classic III kopen. De slowroller is natuurlijk bedoeld om ook gewoon conform het product qua design te gebruiken. En je moet je afvragen of het verschil tussen een classic 3 en 2 het jou waard is. De 3...
  8. Jeroenvanarkel

    Kamado aankoop.

    Herstel. Bedoelde IDD en de L. Niet de XL. Rest blijf ik wel achter staan😁
  9. Jeroenvanarkel

    Kamado aankoop.

    Kamadoe Joe Classic 1 met misschien een nieuwe topvent. Of een Bastard. Een BGE is leuk maar komt kaal aan waar je niks meer kunt kopen bij een kamadoe joe of bastard. Is geld geen issue. Wil je groen dan bge. Wil je zwart primo. Ben je Nederlander kom je toch bij bastard grill guru of kamadoe...
  10. Jeroenvanarkel

    Sloroller (voor classic 2).. Do or don't?

    Hahahaha zolang het maar past. 😉 maar komt er iets nieuws. Want ook de joetisserie kun je nu, eindelijk, voor een normale prijs krijgen.
  11. Jeroenvanarkel

    Saus: Pindasaus, de lekkerste

    Wow kost ff een dag in de Hanos maar dan heb je ook trek 😂
  12. Jeroenvanarkel

    Gyros van het spit & custom bbq messen!

    Wat een mooie heffen op die messen. Geweldig kwaliteits werk. Weet niet wie dat is maar zeer verfijnde kwaliteit en oog voor detail en kleuren.
  13. Jeroenvanarkel

    Vraagje opwarmen kamado

    Ik doe kolen in de mand. Pak een gasbrander. Laat die 2 minuten branden op een plek. Alles open. Na dat ik de thermometer omhoog zie gaan. Doe ik de sleufjes dicht boven en onder op de gewenste temperatuur en laat alles een half uur minimaal aan staan. Soms steek ik hem ‘s ochtends aan en alles...
  14. Jeroenvanarkel

    Buiten verlichting

    Ik heb deze naast BGE kerst verlichting en een buiten lamp.
  15. Jeroenvanarkel

    Vetopvang bij gebruik Rotisserie Joetisserie

    Hallo, ik heb een Joetisserie, ik heb hem al een paar keer gebruikt voor gyros enz. Super lekker en leuk. werkt goed. Dus dat is niet mijn vraag. Echter sinds ik die rotisserie gebruik heb het scheidingsrekje gebruikt zodat de kolen aan een kant zitten en dat het vet niet op alle kolen valt...
Terug
Bovenaan Onderaan