Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Heb vandaag een Pulled Pork gedaan op mijn 57 en heb dat met een snake methode geregeld. 20 st als de snake en 7 in de starter. 8.30 erop en 16.30 eraf. Zacht als boter. Succes.
Nu hopen dat moeder natuur ons snel zon en aangename temperaturen schenkt.
Mijn briskets komen deze week met nog wat PP. Voor mij dus binnenkort weer een nieuwe poging. :-S
Jammer om te horen dat het wat droog is, maar je eerste brisket is een feit! ;)
Bij dit mooie vlees kan het aan veel factoren liggen. Ik haal mijn rund en varken ook bij Aalvink en de kwaliteit is zeer goed. Alleen de brisket point bij hen heeft weinig vet. De laatste keer heb ik het, net als...
Gefeliciteerd met je sticker. Ziet er goed en smakelijk uit. Ben benieuwd of die van mij er net zo goed uit ziet. Zit nu op 88C..... Dan nog een uur wachten.... PFFF.
Bedankt iedereen voor de reacties.
Snel nog eens maken en dan betere kolen gebruiken en langer (lees eerder beginnen) de tijd nemen.
P.S. is de minion methode alleen geschikt voor een WSM, en gebruik je bij een kettle altijd de snake methode voor indirekt?
Gefeliciteerd Hans, dat ziet er tot nu toe erg lekker uit.
Goed om te zien dat zo'n stuk vlees ook op een OTG. 47 past. Heb ik zelf ook en ik had de twijfel of het wel ging passen.
Ben benieuwd naar de rest van de foto's.
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.