BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door janvh

  1. janvh

    Overkapping maken voor de Q

    En mijn advies is om bij de bouwmarkt te gaan kijken, omdat je daar de meeste alternatieven naast elkaar kan zien, zo raar is dat toch niet?
  2. janvh

    Overkapping maken voor de Q

    Ik zou gewoon eens naar een wat grotere bouwmarkt (bijv. hornbach of bauhaus) gaan en kijken wat ze daar hebben. Dan krijg je snel genoeg een beeld bij wat je wil hebben en wat je betaalbaar vindt.
  3. janvh

    Rijs, van Jan Bronswijk, Leonard Elebaas, Jeroen Hazebroek.

    Dit boek stond na jouw berichtje al een tijd op mijn verlanglijst. Helaas was ik recentelijk pas jarig en heb ik hem toen gehad (als ik alles meteen koop heb ik niks meer om voor mn verjaardag te vragen ;) ) Wat een prachtig boek, veel achtergrond informatie over brood en het bakken hiervan...
  4. janvh

    Appeltaart

    Appeltaart en rookhout?! Geef mijn stukje maar aan de hond dan :)
  5. janvh

    Gezinsuitbreiding.

    Of het nou een gerecht is, of de aanschaf van een nieuwe bbq, je weet er altijd een lekker verhaal van te maken. :) Maar serieus, een minimax krijgen bij je keuken... Volgens mij heeft hij dan sowieso te veel betaald aan die keukenboer 😅 Gelukkig heb jij daar lekker van kunnen profiteren (y)
  6. janvh

    Barst in Kamado vullen

    Ik vrees dat het einde verhaal is... Grote kans dat door verwarmen en afkoelen de boel verder gaat scheuren. Maar goed, als je dan toch iets wil proberen, zou ik een hittebestendige kit proberen. Zoiets als dit spul bijvoorbeeld.
  7. janvh

    Aluminium pan

    Er staat op de blokker website dat hij geschikt is om in de oven te gebruiken. Dus ik zou hem niet direct in of boven de kolen durven zetten, maar als je de temperatuur niet te ver op laat lopen (max 250°C indirect) kan je hem gewoon op de bbq gebruiken hoor.
  8. janvh

    Pellet grill schoonmaken en klaar voor het nieuwe seizoen

    De ergste troep er afwassen met een sopje, en de rest zo heet mogelijk er af stoken.
  9. janvh

    Masterbuild of pellet

    met een masterbuild bedoel je een gravity smoker? Masterbuild heeft meerdere bbq's namelijk... Ik denk dat de keuze heel erg afhankelijk is van wat je wilt gaan klaarmaken. Als je voor 20 á 30 man sateetjes en hamburgers wil verschroeien zou ik gewoon een gasbbq kopen die je ook bij de slager...
  10. janvh

    Mijn laatste BBQ aanwinst

    Ik krijg al commentaar als ik 2 zakken in de schuur heb staan 😅
  11. janvh

    Best een beetje dom

    Oei, gelukkig trek je de conclusie zelf al in de titel van dit topic ;) Kan je niet met een verfbrander de meeste troep zacht maken en met een plamuurmes er afschrapen? Daarna zou ik toch de bbq heet stoken en de restanten er gewoon afbranden...
  12. janvh

    Het heeft wat tijd gekost...

    Slim om het zo te doen, die ga ik onthouden!
  13. janvh

    Het heeft wat tijd gekost...

    Heel netjes zeg! Ideaal met wasbakje en inductieplaatje. Daar ga je veel plezier aan beleven. Hoe ga je dat trouwens doen met de kraan als het vriest? Kan je de leiding leeg laten lopen?
  14. janvh

    Kleine up great.

    Mooi plekje hoor!
  15. janvh

    La Entraña con papas arrugás

    ff googlen brengt mij op het volgende: Skirt steak dus.
Terug
Bovenaan Onderaan