BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door iDave

  1. I

    Het vuur de baas - BBQ boek van het jaar!

    Gefeliciteerd! Mooi boek! Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro
  2. I

    Beercanchicken in de sneeuw.

    Thanks, was wel een first voor mij, in de sneeuw. Wel vaker in de winter gedaan, maar dit was nieuw. Gelukkig wel een stukje onder de veranda kunnen staan. Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk Pro
  3. I

    Brisket - eerste keer

    Mooi stuk! Benieuwd naar het eindresultaat :) Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk Pro
  4. I

    Pulled pork

    Bij de volgende zal ik het eraan laten zitten, nu al benieuwd hoe het dan zal smalen :)
  5. I

    Pulled pork

    Gewoonte denk ik. Bij mij procureur zat er ook nooit vet aan. Vond de laag die hier op zat ook redelijk dik. Als je die erop laat, heb je dan niet hele klompen vet uiteindelijk door je pp zitten? Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro
  6. I

    Pulled pork

    Hoi Hans, ik gebruik vanaf het begin het recept van bbq-helden voor PP. Maar als er verbeteringen of suggesties zijn, dan hoor ik ze graag :) Bedoelde trouwens 88 graden kerntemperatuur :) Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro
  7. I

    Pulled pork

  8. I

    Even voorstellen: iDave

Terug
Bovenaan Onderaan