Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Ik heb hem inmiddels ook en vind hem de 130 euro zéker wel waard, vooral omdat de temp zeer stabiel blijft. Vwb de klemmetjes, die zitten bij mij prima stabiel. Ben vooralsnog alleen benieuwd of er nadelen zijn nu het rooster een stuk hoger ligt. (Ribs staand in rek, grote hompen vlees) maar...
Vraag: ik heb een rvs draaispit voor mijn weber bbq. Nu vraag ik me af, wat is de beste manier om deze te bewaren als ik hem niet gebuik? Hangen? Liggen? En als hij ergens op ligt maar niet volledig plat, kan hij dan krom trekken?
Nice. Kind kan de was doen haha. Maar ziet er allemaal heerlijk uit, leuke post hoor.[emoji106][emoji91][emoji899]
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Gefeliciteerd [emoji512] [emoji320] [emoji482] leuk om te volgen zo. Ik moet toch eens gaan inplannen wanneer ik mijn eerste Brisket ga doen[emoji41][emoji91]
Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk
Dat ziet er weer watertandend uit zo'n hammetje.
't is een beetje als sex; ze kunnen wat lekkerders uitvinden maar ik houd het er toch bij als hobby[emoji23][emoji23][emoji91][emoji491]🧆
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Wow, dat is een hele slimme oplossing. Ben zelf ook groot fan van de #wga. Volgende maand gaat je mee op vakantie en mijn eerstemaaltijd is dus al bepaald[emoji106][emoji123][emoji91][emoji899]
Paar vraagjes; die snake lijkt me wel lastig op zo'n klei oppervlak? Zat zelf aan minion te denken...
Vandaag heerlijk bezig met buiten koken.
Geïnspireerd door het recept uit het boek 'Dutch Oven' heb ik bolognese saus gemaakt en aansluitend lasagne.
Mijn recept?
Bolognese saus (8 personen dus je houdt over
1kg. Rundergehakt
2 winterpeen in kleine blokjes gesneden
2'rode uien fijn gesnipperd...
Maar daar houden wij wel van. Zwakt ook de chili wat af. Ik ga gewoon lekker experimenteren en laat het na afloop weten. Het is in ieder geval een verse ananas, dat scheelt. Ik serveer het met rijst. Een tropische variant voor moederdag [emoji41][emoji3508]
Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk
Ik ga zondag (geïnspireerd door deze post) schichtfleiss maken ( heb net procureur bij de Hanos gehaald)en ga de rub als volgt maken;
2el paprikapoeder
1el suiker
1el uipoeder
1tl mosterdpoeder
1tl chilipoeder
1tl djinten (komijn)
2tl peper uit de molen
1el knoflookpoeder
1tl cayennepeper
1/2...
Wordt een feest met Moederdag😎 is dit gemaakt in een 6ft? Of een grotere.
Ik ga het recept wat aanpassen omdat zoonlief niet van uien houdt( o echt? 😱 ja echt)
Dus ik ga voor procureur, paprika ananas en champignon, als ik er aan denk zal ik hier het resultaat posten.
*haha na het goed bekijken...
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.