Beef en Steak

Recente inhoud door Henk1985

  1. H

    Master touch of premium

    Dank voor de reacties, veel lof voor het deksel dus. Op de afbeelding wel goed te zien. Wielen staan schuin als je het deksel recht wilt openen. Dat vind ik optisch wat minder mooi. Qua krassen wel een goed punt. Nu op mij 67 merk ik dat ook wel inderdaad. Keuze blijft nog best lastig dus.....
  2. H

    Mijn eerste BBQ voor....

    Ergens op marktplaats staan gadgeteer?
  3. H

    Master touch of premium

    Als ik zo naar afbeeldingen kijk vind ik het ergens wel jammer dat de bbq scheef moet staan om deksel recht te openen. Voordeel van de diffuser plate lijkt mij de ruimte voor bijvoorbeeld spareribs e.d. Nu bij de 67 schuif ik het deksel zo naar achteren over die rollers. En dat vind ik prima...
  4. H

    Master touch of premium

    Beste bbq genoten, Wegens de upgrade van een buitenkeuken is de master touch 67cm net even te groot. Ik ben aan het kijken naar een master touch 57. Twijfel een beetje tussen de master touch 57 met gbs systeem of de master touch premium met scharnierende deksel en als extra de diffuser plate...
  5. H

    Podcast tips

    Tijdens de ritten van en naar het werk luister ik graag even naar een podcast. De serie vurige verhalen van nasqbbq en noskos volg ik al. Iemand nog tips voor andere leuke bbq gerelateerde podcasts?
  6. H

    Eerste pulled pork

    Gisteren mijn eerste pulled pork gemaakt op mijn weber 67. Gebruik gemaakt van de snake methode wat prima gelukt is. Had 2 appel chunks gebruikt en vind de rooksmaak iets te overheersend. Dat kan de volgende keer wel een beetje minder. Verder op smaak gemaakt met baby ray bbq saus gemengd met...
  7. H

    Workshop tips gezocht

    Beste MeinonA, Op google had ik inderdaad al even gekeken. Tuurlijk is er dan van alles te vinden. Maar het gaat mij vooral om ervaringen. Bovenstaande link van jou geven bijvoorbeeld workshops tussen april-september. Daar heb ik dus nu nog niet zoveel aan. Mocht iemand ergens dus een goede...
  8. H

    Workshop tips gezocht

    Beste BBQ-ers, Van vrienden een leuke attentie gekregen om eens een bbq workshop te volgen. Ik ben op zoek naar een goede workshop in het noorden van het land. Ik krijg de vrienden niet zo ver om mee te gaan dus moet alleen kunnen deelnemen BBQ's: kleine kamado, weber 67 Ik ben benieuwd of...
  9. H

    Even voorstellen

    Welkom Raphael, en zoals hierboven al meermaals vermeld wat een prachtige plek om je hobby uit te oefenen
  10. H

    Beer can chicken (die nu wel past)

    Beer can chicken al een tijd geleden gemaakt maar paste totaal niet op mij mini kamado. Vandaar nooit mijn tokkie gekregen. Nu op mijn weber 67 kan ik niet meer snel zeggen dat iets niet past vandaar een nieuwe poging gedaan. Qua smaak net iets te sterke kipkruiden en iets teveel appelhout als...
  11. H

    Op de Camping!

    De kleine starter van Weber past er perfect in.
  12. H

    Mijn laatste BBQ aanwinst

    Via MP een mooie weber 67 kunnen aanschaffen voor 50 euro. Top deal. Het was even flink poetsen (hoe bizar smerig kunnen mensen iets achter laten) maar wat een geweldige ruimte om op te werken. Vandaag direct even kleine cast iron pannetjes via de action gescoord
  13. H

    Action vondst: mini cast iron skillet

    Ik heb er ook 4 op de kop weten te tikken. Moeten de pannetjes nog behandeld worden? En hoe kan ik dat het beste doen?
  14. H

    Enders Caldera Pro

    Hier wat foto's. Het rooster begint er al wat beter uit te zien. Straks eens even wat rvs pannensponsjes halen. Nu nog even wachten op de bestelde herqs thermometer en dan maar eens een eerste keer pulled pork maken.
  15. H

    Enders Caldera Pro

    Ik zal morgen even wat foto's maken. Ook van de progressie vast op het vieze rooster. brrr wat was deze BBQ smerig zeg.
Terug
Bovenaan Onderaan