Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Tijdens de ritten van en naar het werk luister ik graag even naar een podcast. De serie vurige verhalen van nasqbbq en noskos volg ik al.
Iemand nog tips voor andere leuke bbq gerelateerde podcasts?
Gisteren mijn eerste pulled pork gemaakt op mijn weber 67.
Gebruik gemaakt van de snake methode wat prima gelukt is.
Had 2 appel chunks gebruikt en vind de rooksmaak iets te overheersend.
Dat kan de volgende keer wel een beetje minder.
Verder op smaak gemaakt met baby ray bbq saus gemengd met...
Beste MeinonA,
Op google had ik inderdaad al even gekeken. Tuurlijk is er dan van alles te vinden. Maar het gaat mij vooral om ervaringen.
Bovenstaande link van jou geven bijvoorbeeld workshops tussen april-september. Daar heb ik dus nu nog niet zoveel aan.
Mocht iemand ergens dus een goede...
Beste BBQ-ers,
Van vrienden een leuke attentie gekregen om eens een bbq workshop te volgen.
Ik ben op zoek naar een goede workshop in het noorden van het land.
Ik krijg de vrienden niet zo ver om mee te gaan dus moet alleen kunnen deelnemen
BBQ's: kleine kamado, weber 67
Ik ben benieuwd of...
Beer can chicken al een tijd geleden gemaakt maar paste totaal niet op mij mini kamado. Vandaar nooit mijn tokkie gekregen.
Nu op mijn weber 67 kan ik niet meer snel zeggen dat iets niet past vandaar een nieuwe poging gedaan.
Qua smaak net iets te sterke kipkruiden en iets teveel appelhout als...
Via MP een mooie weber 67 kunnen aanschaffen voor 50 euro. Top deal.
Het was even flink poetsen (hoe bizar smerig kunnen mensen iets achter laten) maar wat een geweldige ruimte om op te werken.
Vandaag direct even kleine cast iron pannetjes via de action gescoord
Hier wat foto's.
Het rooster begint er al wat beter uit te zien. Straks eens even wat rvs pannensponsjes halen.
Nu nog even wachten op de bestelde herqs thermometer en dan maar eens een eerste keer pulled pork maken.
Vandaag de weber opgehaald. Het is inderdaad een 67cm. Wat een groot apparaat met veel ruimte. De aspan heb ik kunnen draaien. Vanaf rechts toch prettiger te draaien.
De ketel is super schoon geworden lijkt weer splinternieuw. Nu het rooster nog. Dat wordt wel een klusje waarvoor geduld vereist...
Het zal nog wel een flinke klus zijn om de BBQ weer een beetje schoon krijgen.
Iemand hier nog nuttige tips voor?
Daarnaast een vraag of ik de aspan ook kan draaien? Ik heb de grepen liever aan de rechterkant dan het nu staat (zie foto MP advertentie) aan de linkerkant
Kortom alle bruikbare...
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.