Beef en Steak

Recente inhoud door hansdenbosch

  1. H

    Spekvingers

    Op een Surinaams broodje met chili olie en een augurkje , geen foto van want er kwam visite en het ging vlugger op dan ik dacht :)
  2. H

    Spekvingers

    Stroken spek gesneden, gemarineerd met ketjap , knoflook , chilipoeder en agavesiroop. Op de bbq met 130 graden . Na een uurtje werden ze echter al wat donker en het leek wat te hard te gaan , daarom ingepakt en nog een uurtje zo op de bbq met wat extra marinade. Dit bleek een goede keus want...
  3. H

    Iberico pluma Mojo rojo

    Vraagje : heb je deze bevroren gekocht of waren ze vacuüm?
  4. H

    Pork burned ends

    Burned ends , eerst gekruid met grillkruiden en wat chili vlokken .daarna gerookt 1.5 uur , ingepakt in een schaal met boter, suiker en agavesiroop ook voor 1.5 uur .daarna nog een half uur op het rooster voor een krokant korstje
  5. H

    Voetbalsnack

    Kant en klaar van de toko
  6. H

    Procureur drogen met schimmel...

    Nee , ik werk in een worstmakerij , en doe het vers vlees gedeelte daarvan
  7. H

    Voetbalsnack

    Om de wedstrijd vanmiddag op tv te kijken een snack gemaakt Kipfilet stripes gemarineerd in cha sue marinade en gepaneerd met gemalen pringles chios
  8. H

    Procureur drogen met schimmel...

    Oke , ik vraag het omdat wij hammen drogen in een klimaatkast , hier komt ook schimmel op , die we moeten verwijderen ivm.wetgeving . Als we er dan toch een "schimmellook " willen meegeven , gebruiken we aardappelzetmeel , vandaar.
  9. H

    Procureur drogen met schimmel...

    Ik ga dit volgen , 1 vraag ? De schimmel van het worstje dat je gebruikt , is dat wel schimmel ? En geen aardappelzetmeel? Als je dit al eens eerder gedaan hebt in dezelfde ruimte is de kans groot dat je een eerdere schimmel.op je product krijgt
  10. H

    Help, dit is toch geen buikspek?

    Kan je geen bacon van maken ! Zit totaal geen vlees doorheen , wordt gebruikt om door de leverworst of paté te doen , of lardeerspek van te maken
  11. H

    Help, dit is toch geen buikspek?

    Dit is rugspek , vet spek , daar ligt de rib op
  12. H

    Ribeye wagyu A5 klaarmaken

    Slachtdatum 26 03 2020
  13. H

    Spierstuk varken

    3 spierstukjes , door de injector gehaald met pekel en een kruidenmengsel , getopt met honing mosterd kruiden . Eerst een beetje gerookt met wat appelhout , en daarna op 130 graden , gegaard neer 68 graden
  14. H

    Larderen..., die kende ik nog niet, jullie wel?

    Gekookte gelardeerde lever als broodbeleg
Terug
Bovenaan Onderaan