Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Vandaag en entrecote en wat lamskoteletjes gemaakt.
Heb de meater plus gebruikt en wat ik verkeerd deed wat 1 device naast meater plus met wifi en andere met internet ( dus net anders om )
Dus NonSens en DaanTon bedankt voor jullie tips.
Ik heb al een tijdje een meater plus thermometer,maar loopt toch tegen wat probleempjes op.
Het werkt perfect maar soms is de afstand wat te groot tussen device (telefoon ) en de thermometer.
Ik gebruik daar mijn telefoon voor met bluetooth verbinding. Maar als de Q op het balkon staat met...
Hoi Daan,
Zelf heb ik dit stukje vlees van B&S al vaker gemaakt, maar wat ik doe om de korstknapperig te krijgen is hem idd insnijden zoals je hebt gedaan en dan flink zout op de zwoerd ( en dat mag echt veel zijn. Temperatuur hou ik zelf rond de 150 grd. Na ongeveer 1 1/2 uur zie je dat de...
Hoi Rene,mooie naam zeg ;) welkom op dit forum.
Zelf ben ik ook nog een beginner maar heb hier al veel dingen geleerd en soms ook dingen verkloot :)
Zelf gebruik ik ook een keramische Q en heb er veel plezier van,maar ze zijn prijzig en met wat onderhoud kan je er jaren mee vooruit.
Ik wens je...
Vandaag werd ik geïnspireerd door je recept.
Aangezien ik de aankomend week vrij ben heb ik diverse artikelen besteld om dit ook te gaan maken.
Alleen weet ik dan niet of ik ze op de Q ga maken of in de oven??
U hoort nog van mij ??
Het schijnt zo te horen.
Als je bv pizzasteen vaak gebruikt is dat ook niet bevorderlijk voor je vilt ivm hoge temperatuur.
Vandaag toch maar geen ribs op het menu.
Gisteren de Q aangestoken voor een lekker hele beenham en dacht daarna even de Q op te stoken naar de 400 graden om hem eens lekker schoon te branden.
Dat is inderdaad gelukt ziet er echt weer uit als nieuw maar ..... tot mijn verbazing vanmorgen zag ik dat mijn vilt gekrompen is en er onder en...
Voorheen stoofde ik nog weleens varkens wangen.
Maar helaas zijn die bijna niet te krijgen omdat ze hier bijna niet gegeten worden en het in Frankrijk een delicatesse is en daar gaat het bijna allemaal naartoe.
In Den Haag aan het Forepark zit een vlees groothandel waar ik ze zo af en toe...
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.