BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door grillmeneer

  1. G

    varkenssucade

    thnx, de huid drogen door middel van zout word wel eens gedaan toch? zo krijg je als het goed is een crispy huidje!
  2. G

    varkenssucade

    heyy pittmasters, hebben jullie een ideetje voor varkens sukade? mijn idee is omdat er zwoerd aan zit het een nacht in het zout te laten drogen, daarna rubben en op een graadje of 150/160 laten garen en dan afgrillen voor een mooi krokant korstje. ik weet dus niet of dat een goed idee is want...
  3. G

    wat is het verschil tussen pelletsmokers en masterbuilt smokers

    bedankt! en qua lawaai en opstartrook wat ze geven zit daar nog verschil in?
  4. G

    wat is het verschil tussen pelletsmokers en masterbuilt smokers

    heyy, weer even een vraagje. Wat is het verschil tussen pelletsmokers en de smokers van masterbuilt behalve de brandstof? op internet kan ik niet echt verschillen vinden of ik moet niet goed kijken🧐
  5. G

    Vraagje! Reverse searing

    en de thermapen one is zeer aan te bevelen! pas gekocht en geen spijt van!
  6. G

    Vraagje! Reverse searing

    je moet zeker zelf even uitzoeken wat je het lekkerst vind qua temperatuur voor je steak, en dan berekenen wanneer je je steak eraf haalt en nog even keiheet grilt. ik persoonlijk vind rare/medium rare het lekkerst. hoe hoger je temperatuur hoe meer vocht eruit je steak gaat hou daar wel...
  7. G

    Platvleugels.

    goede smakelijke reis terug!
  8. G

    Kipfilets roken

    lekker! zal vast gesmaakt hebben
  9. G

    beefhammer

    ik heb het gelezen ja!
  10. G

    beefhammer

    met hoeveel kun je er van eten?
  11. G

    beefhammer

    ja ik heb ook al gezegd, ik vind het alleen al gaaf om zo een stuk vlees te mogen bereiden. ik denk dat de run leuker is dan het opeten haha of is dat niet zo?
  12. G

    beefhammer

    oke, prima gaan we doen!
Terug
Bovenaan Onderaan