BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door grevel63

  1. grevel63

    Cowboysteak.

    Toppertje hoor.
  2. grevel63

    Witte asperges maar dan anders

    Ziet er lekker uit hoor. Welke BBQ-twist heb je aan je bereiding gegeven?
  3. grevel63

    MOOOOOOINK balls...

    lekker, goed gedaan!
  4. grevel63

    Ribeye en wat klein spul.

    Duw op je vlees en voel aan hoe ver het is. Koken is ook gevoel en niet altijd absolute wetenschap.
  5. grevel63

    Zondags brood

    heerlijk brood uit een ei
  6. grevel63

    Weer eens tijd voor een BCC

    Lekker hoor zo'n parmantige dame
  7. grevel63

    BBQ voor 80 man

    Top, mooi werk!
  8. grevel63

    Spiffs...mmm

    Probeer het eens met zelf gedraaid gehakt en zelfgebakken broodjes, dan wordt het helemaal geweldig.
  9. grevel63

    Bacon

    Bij een goede slager krijg je gewoon een zakje colorozout mee. Voor de hoeveelheden, zie de recepten op dit forum.
  10. grevel63

    Bacon

    Hallo Pieter, naast conserveren heeft het nitriet in colorozout tot effect dat het vlees mooi van kleur blijft. Gebruik je gewoon zout dan kan het vlees wat grauwer kleuren door het verwarmen/roken.
  11. grevel63

    Mijn 1ste Brisket!!!!!!

    Kijk die is in de pocket!
  12. grevel63

    Bacon

  13. grevel63

    Paas Pulled Pork

    Mooie run, van harte hoor.
  14. grevel63

    Hotdogs

    Hallo Lin, Waarom maak je ze niet zelf, dat is is in alles toch een beetje de uitdaging voor ons kook en bak fanaten? Even wat zoeken leverde deze site op, je vindt daar een paar recepten en de werkwijze. Er is vast nog veel meer te vinden. Grote voordeel, je weet war erin zit...
Terug
Bovenaan Onderaan