Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Ziet er mooi uit.
Even voor mijn beeld over de toegepaste techniek.
Eerst indirect met platesetter op 52 graden. Dan de platesetter eruit en dan opstoken?
Wat doe je dan met de platesetter? Neem aan dat je ook niet op een te koude ondergrond moet leggen?
Vandaag was mijn verrassing compleet, ik kwam thuis om mijn vrouw op te pikken voor een avondje "uit"... die me naar het einde van de straat liet rijden, me liet uitstappen om naar de tuin toe te lopen... en daar stond ie... MIJN Big Green Egg... :) Ge?nstalleerd en wel door Gerard van ProBBQ Shop.
Domme vraag misschien, maar wat is TLC? Wellicht dat ik hem in de winter alleen naar buiten haal als ik hem gebruik en anders in het schuurtje opsla, maar dat ik de zomerdag hem buiten laat staan.
BBQ-en doe je het hele jaar, dus dat zal ik ook zeker blijven doen! Ik denk zelfs met een...
Ik had bij de MOINK-balls ook een keer dat ze erg droog waren. Ik heb vervolgens het ei losgeklopt, daar de melk aan toegevoegd (dat even met de garde goed gemengd) vervolgens daar alles aan toegevoegd behalve het paneermeel.
Dat gaat een stuk beter.
Ik zag pas vrij laat dat dit het bacon-weekend is. Vandaag stond voor mij eigenlijk gerookte kipfilet op de rol.
Om toch een bijdrage te leveren met bacon heb ik me laten inspireren door de bacon-cups. Op naar de slager en daar bacon gehaald, hij had helaas geen lange stukken, dus het werd al...
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.