BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door Gent

  1. Gent

    Eerste keer brisket

    Ziet er echt super uit. Heb je referentie? umi is volgens mij wel goede kwaliteit, mijn lokale leverancier levert het ook. Is wel redelijk aan de prijs vind ik maar ik denk dat het beter is dan bv inamood
  2. Gent

    Short Ribs missen smaak

    Ik denk dat het ook wel gewoon persoonlijke smaak is. Ik heb het nu twee keer gemaakt en kan je wel een klein beetje vinden. Ik had wel black angus van miguel vergara dus goed vlees. Goed gemarmerd. Maar ik vind een Tri Trip, Picanha of Bavette ook wat lekkerder qua smaak en structuur.
  3. Gent

    Finger ribs & Pulled Chicken

    Thanks, heb zelf ook een broodje op hoor haha. Nog genoeg over voor morgen 👌🏽
  4. Gent

    Finger ribs & Pulled Chicken

    Voilla, het resultaat: De kip was echt fantastisch.. dat ga ik vaker doen! De ribs waren ook echt goed gelukt. Alleen ik vind het net als Brisket vrij machtig vlees.. Al met al zeer geslaagde dubbele sessie. En nog een plaatje van de rookring 😜
  5. Gent

    Finger ribs & Pulled Chicken

    Hey all, Vandaag mooi gemarmerde beef fingers van Miguel Vergara op de Q met pulled chicken voor erbij en de kids. Kippendij in allround rub gezet. Saus van kippenbouilon en bbqsaus. En de fingers in koffierub. 2 zones gemaakt. Direct voor de pan met chicken en een indirecte voor de beef...
  6. Gent

    Eindelijk Rendang!!

    Ziet er heerlijk uit!
  7. Gent

    Rendang

    Nou het resultaat mag er wezen; wat een smaak zeg! Ik had iets te veel vocht naar mijn zin maar het vlees viel uit elkaar. Heb het met een lepel met gaten opgeschept en daardoor goed kunnen filteren. Heerlijk vlees en super veel smaak!
  8. Gent

    Stoofpotje

    Heerlijk!
  9. Gent

    Eindelijk Rendang!!

    Stom natuurlijk 😂 mijn dome staat continue op 150
  10. Gent

    Eindelijk Rendang!!

    Bedoel je temp van het vocht of dome temp?
  11. Gent

    Eindelijk Rendang!!

    Heb jij ook veel vocht in de pan? Wellicht dat door het deksel er af het meer verdampt.
  12. Gent

    Rendang

    kan het kloppen dat er heel veel vocht blijft in de pan? Het is nu voornamelijk vloeibaar en nog niet dik.. of komt dat zodra ik het laatste uur zonder deksel ga stoven?
Terug
Bovenaan Onderaan