Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Enkele weken geleden heb ik bij de Intratuin kolen van The Bastard gekocht, de gele variant. Naast het feit dat deze mega snel opbranden, vond ik ook verpakkingsmateriaal van dierenvoeding in de verpakking. Iemand al een keer zoiets meegemaakt? 😅
Thanks iedereen!
In eerste instantie had ik ‘m ook op de platesetter gezet, maar hij was daardoor lekker aan het wiebelen. Ik heb er dus niet gedacht om die scheidingsclipjes eruit te halen eerlijk gezegd 😅. Maar hij werd zeker niet te heet, het bakken van de uitjes duurde mij zelfs een beetje...
Afgelopen week een vervroegd vaderdagcadeau gekregen van mijn vrouw en aangezien de zon scheen vond ik het geschikt moment om deze te testen, namelijk de plancha.
Smashburgers met cheddarkaas, gebakken uien, een beetje sla en de bigmac saus. En nog wat jalapeño/kaas worsten van Nice to Meat.
Vanmorgen een tweede poging gedaan tot het bereiden van spareribs middels de 3-2-1 methode. De eerste poging ging niet goed omdat ik de temperatuur niet lekker onder controle kreeg waardoor (althans, dat is mijn vermoeden) al het suiker in de rub is verbrand tijdens het roken.
Ditmaal de rib...
Zojuist uit de folie gehaald en het was lastig om het in 1 geheel met een tang naar de grill te verplaatsen. Ik gok dus lekker mals. Buitenkant nog steeds donker. Heb net de bbq saus gelakt en wacht nu tot deze mooi opgedroogd is.
Hoop dat ze alsnog smakelijk zijn.
Maar is die folie ook lekker breed? Want AH heeft extra dikke aluminiumfolie voor oa. de bbq, maar deze is niet heel breed waardoor ik de ribs niet mega lekker kon inpakken.
Ik heb de ingepakte ribs weer teruggelegd met 150 graden en de schuifjes even dichtgedaan zodat hij zou afkoelen, maar...
Hopelijk heeft iedereen een fijne Pasen :).
Sinds vanmorgen bezig mijn eerste keer spareribs op de kamado volgens de 3-2-1 methode. Het is helaas niet gelukt om de temperatuur rond 110 graden te houden, maar zat eigenlijk zo goed als rond 140. Ik moet hier dus nog wat mee oefenen. Na 2 uur viel...
Nog even een close-up van de pulled chicken, welliswaar het restantje van gisteren, maar poah wat is dit lekker. Ditmaal met een beetje sriracha saus en een bosuitje :)
Het was hoogtijd om The Bastard voor de tweede keer aan te steken en dit keer werd bbq pulled chicken en een gepofte aardappel.
Eerst de kipdijfilet in de rub en vervolgens tot een kerntemperatuur van 72 graden direct gegrild. Vervolgens in een mix van barbecuesaus, kippenbouillon, honing en...
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.