Beef en Steak

Recente inhoud door GekkeHenkie

  1. G

    Verpakkingsmateriaal van dierenvoeding gevonden in houtskoolverpakking The Bastard

    Duidelijk, niks om zorgen over te maken dus :)
  2. G

    Verpakkingsmateriaal van dierenvoeding gevonden in houtskoolverpakking The Bastard

    Enkele weken geleden heb ik bij de Intratuin kolen van The Bastard gekocht, de gele variant. Naast het feit dat deze mega snel opbranden, vond ik ook verpakkingsmateriaal van dierenvoeding in de verpakking. Iemand al een keer zoiets meegemaakt? 😅
  3. G

    Smashburgers van de plancha

    Thanks iedereen! In eerste instantie had ik ‘m ook op de platesetter gezet, maar hij was daardoor lekker aan het wiebelen. Ik heb er dus niet gedacht om die scheidingsclipjes eruit te halen eerlijk gezegd 😅. Maar hij werd zeker niet te heet, het bakken van de uitjes duurde mij zelfs een beetje...
  4. G

    Smashburgers van de plancha

    Afgelopen week een vervroegd vaderdagcadeau gekregen van mijn vrouw en aangezien de zon scheen vond ik het geschikt moment om deze te testen, namelijk de plancha. Smashburgers met cheddarkaas, gebakken uien, een beetje sla en de bigmac saus. En nog wat jalapeño/kaas worsten van Nice to Meat.
  5. G

    Spareribs 3-2-1 methode poging #2

    Vanmorgen een tweede poging gedaan tot het bereiden van spareribs middels de 3-2-1 methode. De eerste poging ging niet goed omdat ik de temperatuur niet lekker onder controle kreeg waardoor (althans, dat is mijn vermoeden) al het suiker in de rub is verbrand tijdens het roken. Ditmaal de rib...
  6. G

    Spareribs 3-2-1 methode

    Bedankt voor alle tips! Ik neem het mee voor een volgende keer :).
  7. G

    Spareribs 3-2-1 methode

    Bedankt voor je reactie Cherrywood en de tips wat betreft de folie. Ik lees de temperatuur af van de meter van the bastard.
  8. G

    Spareribs 3-2-1 methode

    Eindstand: opzich te eten, maar overduidelijke een taaie korst. Kan dus beter 👍🏻
  9. G

    Spareribs 3-2-1 methode

    Zojuist uit de folie gehaald en het was lastig om het in 1 geheel met een tang naar de grill te verplaatsen. Ik gok dus lekker mals. Buitenkant nog steeds donker. Heb net de bbq saus gelakt en wacht nu tot deze mooi opgedroogd is. Hoop dat ze alsnog smakelijk zijn.
  10. G

    Spareribs 3-2-1 methode

    Maar is die folie ook lekker breed? Want AH heeft extra dikke aluminiumfolie voor oa. de bbq, maar deze is niet heel breed waardoor ik de ribs niet mega lekker kon inpakken. Ik heb de ingepakte ribs weer teruggelegd met 150 graden en de schuifjes even dichtgedaan zodat hij zou afkoelen, maar...
  11. G

    Spareribs 3-2-1 methode

    Hopelijk heeft iedereen een fijne Pasen :). Sinds vanmorgen bezig mijn eerste keer spareribs op de kamado volgens de 3-2-1 methode. Het is helaas niet gelukt om de temperatuur rond 110 graden te houden, maar zat eigenlijk zo goed als rond 140. Ik moet hier dus nog wat mee oefenen. Na 2 uur viel...
  12. G

    BBQ pulled chicken en gepofte aardappel

    Nog even een close-up van de pulled chicken, welliswaar het restantje van gisteren, maar poah wat is dit lekker. Ditmaal met een beetje sriracha saus en een bosuitje :)
  13. G

    BBQ pulled chicken en gepofte aardappel

    Het was hoogtijd om The Bastard voor de tweede keer aan te steken en dit keer werd bbq pulled chicken en een gepofte aardappel. Eerst de kipdijfilet in de rub en vervolgens tot een kerntemperatuur van 72 graden direct gegrild. Vervolgens in een mix van barbecuesaus, kippenbouillon, honing en...
Terug
Bovenaan Onderaan