Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Zojuist uit de folie gehaald en het was lastig om het in 1 geheel met een tang naar de grill te verplaatsen. Ik gok dus lekker mals. Buitenkant nog steeds donker. Heb net de bbq saus gelakt en wacht nu tot deze mooi opgedroogd is.
Hoop dat ze alsnog smakelijk zijn.
Maar is die folie ook lekker breed? Want AH heeft extra dikke aluminiumfolie voor oa. de bbq, maar deze is niet heel breed waardoor ik de ribs niet mega lekker kon inpakken.
Ik heb de ingepakte ribs weer teruggelegd met 150 graden en de schuifjes even dichtgedaan zodat hij zou afkoelen, maar...
Hopelijk heeft iedereen een fijne Pasen :).
Sinds vanmorgen bezig mijn eerste keer spareribs op de kamado volgens de 3-2-1 methode. Het is helaas niet gelukt om de temperatuur rond 110 graden te houden, maar zat eigenlijk zo goed als rond 140. Ik moet hier dus nog wat mee oefenen. Na 2 uur viel...
Nog even een close-up van de pulled chicken, welliswaar het restantje van gisteren, maar poah wat is dit lekker. Ditmaal met een beetje sriracha saus en een bosuitje :)
Het was hoogtijd om The Bastard voor de tweede keer aan te steken en dit keer werd bbq pulled chicken en een gepofte aardappel.
Eerst de kipdijfilet in de rub en vervolgens tot een kerntemperatuur van 72 graden direct gegrild. Vervolgens in een mix van barbecuesaus, kippenbouillon, honing en...
Met het mooie weer van gisteren was het eindelijk zo ver en daarom werd The Bastard voor het eerst in gebruik genomen :).
Ik ben begonnen met buffalo wings en moink balls.
Na het draaien van de ballen was het tijd om deze in de rub te rollen:
Helaas vergeten een foto te nemen toen alles op...
Bedankt allemaal! Inmiddels ook nogmaals extra accessoires besteld waarvan ik verwacht deze zeker te gaan gebruiken.
De bbq staat inmiddels netjes in de tuin! Ik moest wel even de bovenkant van de dome afschroeven, want anders was het niet te doen om deze in mijn eentje te tillen 😅.
Bedankt allemaal!
Vanmiddag de kamado mogen ontvangen en deze heb ik inmiddels in elkaar gezet, Ik kan niet wachten om van start te gaan. Ik denk dat ik ga beginnen met moink balls en buffalo hotwings :)
Hallo allemaal,
Afgelopen vrijdag mijn allereerste barbecue ooit besteld en kwam daarna dit forum tegen. Ik heb mij direct aangemeld.
Mijn naam is Roy (dus geen Henk ;)) en ik ben het afgelopen jaar verhuisd van een appartement naar een rijtjeswoning en kan daarom eindelijk aan de slag met een...
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.