Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Over broodjes gesproken. Zag laatst bij het programma de aardappeleters over de oorsprong van allerlei wereldgerechten het gerecht shoarma. Een onderdeel ging over het pita broodje. Deze worden gemaakt door de nina bakery in Isra?l. En ge?xporteerd. Ook naar de sligro. Van het weekend gehaald en...
Ondertussen denk ik 100 kg grain fed usa sucade bereidt. Ik doe dit dan op hoog vuur op een gietijzer rooster grillen. 2x3 minuten en daarna 5 minuten laten rusten onder folie. Niet inpakken! Dan is ie mooi rood van binnen met een echte bbq smaak. Dun snijden en eventueel op zijn Italiaans met...
Ik maak mosselen ook in de wok maar op een weber 57. Ik gebruik een gietijzeren wok en laat deze minstens een kwartier op het rooster staan bij ongeveer 225 graden. Mosselen, 2 kilo, wassen en uit laten lekken en dan zo in de wok. Deksel er op en na 3 minuten staan ze allemaal open. Beetje pesto...
Ik moet zeggen dat in mijn WSM de roostertemparatuur op beide roosters bijna gelijk is aan de ingebouwde thermo. Scheelt maar 2 a 3 graden.
Verstuurd vanaf mijn SGP521 met Tapatalk
Hier net zo iets. Deze worden gebruikt voor batterij verlichting. Zijn van kunststof.
Ik maak deze nu al 3 jaar. Simpel maar het werkt. Ze worden rond kersttijd verkocht bij ons in het tuincentrum.
Verstuurd vanaf mijn SGP521 met Tapatalk
Hoi Pulles,
Een conveggter steen is een onmisbare accessoire voor je bge. Je kunt niet zonder als je low and slow wilt. Dat is toch ook de reden waarom je een bge koopt? Met de conveggter kun je indirect aan de gang. De manier om de heerlijkste spare ribs of pulled pork te maken of wat dan ook...
De wok is ideaal voor het bereiden van mosselen. Goed heet stoken, mosselen erin, als ze open staan tomatensaus of pesto erin, effe doorwarmen en smullen maar. Gebruik je hem iedere week.
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.