BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door Fred316

  1. Fred316

    Even voorstellen

    Welkom bij het Genootschap….
  2. Fred316

    Nieuw lid uit Twente :)

    Welkom bij het Genootschap….
  3. Fred316

    Even voorstellen

    Welkom bij het Genootschap….
  4. Fred316

    Ook maar even voorstellen.

    Welkom bij het Genootschap….
  5. Fred316

    Nu eindelijk serieus aan de slag!

    Welkom - oud collega - ben dezelfde weg dan jij ingeslagen en moet zeggen dat het lid maken hier al een stap in de goede richting is…..😊
  6. Fred316

    Mij voorstellen

    Welkom welkom…..
  7. Fred316

    Boretti Barilo

    Blijft vreemd, lees veel problemen met het op temperatuur krijgen van deze bbq’s echter heb ikzelf hier geen last van. De mijne gaat vrij snel richting de 300+ als de ventilatie overal open staat. Ook brand hij netjes bijna alles “op” kwa houtskool/briketten. Betreft ook de versie met 4 gaatjes...
  8. Fred316

    Testballs

    Idd 1 bal is precies genoeg, vandaag de collega’s nog verrast met een bal hetgeen gewaardeerd werd 😊 Binnenkort ga ik eens een hamburger op maat maken dwz op Turks brood formaat….
  9. Fred316

    Een heel nieuw avontuur!

    Welkom welkom….
  10. Fred316

    Jummie gevulde Kipdijen

    Dat ziet er heerlijk uit zeg 😊
  11. Fred316

    Testballs

    Hatseflats….ballen gemaakt zonder recept: Wat heb ik gebruikt? Gehakt, ui, paprika, mozzarella, strooikaas, cheddar, knoflookpoeder, chilliepoeder, bbq kruiden, ei, paneermeel, bacon. Erg simpeltjes maar het resultaat mocht er wel zijn 😊 Voor herhaling vatbaar kreeg ik te horen 👍🏻
  12. Fred316

    Boretti Barilo

    Ik, heb er 2 - een Barilo en een Fratello nieuw model. Wat wil je graag weten?
  13. Fred316

    Voorstellen

    Welkom welkom…..
  14. Fred316

    Voorstellen

    Welkom welkom….
  15. Fred316

    Voorstellen

    Precies dat….🤣🤣🤣
Terug
Bovenaan Onderaan