Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Op dit moment ben ik in bezit van een bastard large.
Echter wil ik ook op locatie, bij vereniging en vrienden, gaan bbq-en.
De kamado is niet echt handig om te vervoeren en de kans op schade is aanwezig.
Daarom wil ik op zoek naar een beetje bbq waar je voor zo’n 20 a 30 man iets kan...
Bbq opstoken naar 160 graden
Poten even aangrillen
DO opwarmen
Groenten aanbakken in de DO
Water, bouillonblokje toevoegen
De poten erbij en uurtje laten pruttelen.
Poten uit de pan en het vlees ervanaf plukken.
Vlees in de pan samen met 3 bolletjes mie.
10 minuten doorwarmen en op...
Tot op heden ben ik wel tevreden met de afzuiging, Ga alleen nog een grotere kap boven de kamado plaatsen. Er gaat nog iets teveel rook langsaf naar mijn idee. Ivm het openen van de kamado zit de kap eigenlijk net te hoog. En als de overkapping gedeeltelijk open staat heeft de wind meer invloed...
Burned ends eens gemaakt volgens recept van Roel( Pitmaster X)
Rub gemaakt
2 eetlepels zout
2 eetlepels Paprika poeder
2 eetlepels uienpoeder
0.5 eetlepel knoflookpoeder
Het buikspek kruislings ingesneden en in de rub gezet.(volgende keer de huid verwijderen)
Daarna in de kamado op 140...
Vandaag wilde ze hier soep eten
Ingredienten:
1 grote flespompoen
1 Ui
2 Teentjes knoflook
1 chilipeper
5 salie blaadjes
olijfolie
1 el gemalen vadouvan
1 el tomatenpuree
1 liter groente bouillon.
Flespompoen in het vuur gelegd om te poffen.(40 minuten totdat hij zacht is)
De ring van de...
Ik maak altijd aan een kant het vuur(achterkant van de kamado). Aan de voorkant zet ik dan een lekbak met water.
Het spit laat ik dan naar de voorkant draaien, het vet dat er dan afvalt valt in de lekbak en niet in het vuur.
De ontbeende kippendijen gaan bij mij ook zo de gehaktmolen in. Dus voor mij is dat gelijk.
Het gaat ook een beetje om de verhouding tussen kippengehakt en gewoon gehakt 3/4 kip en 1/4 gehakt.
Zojuist de solis machine een enkeltje vuilcontainer gegeven.
Na veel ergernissen over het slecht vacumeren van de machine, ben ik op zoek naar een andere machine. Iemand nog tips?
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.