Beef en Steak

Ewald's Laatste bijdragen

  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Mijn beer can chicken perikelen.
    Nette BCC, gefeliciteerd met je kip en welkom bij de tokkies. Let wel dat als de de kip in een pekelbad doet je nog wel een nabewerking...
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Gerookte kip curry salade.
    Gaat goed komen
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Gerookte kip curry salade.
    Bedankt voor het delen, plaats ook even een foto, aangezien ik aangenomen had dat je die niet had vroeg ik het recept te plaatsen bij...
  • Ewald
    Hoi Geoffrey, welkom bij het Genootschap
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Noskos' gerookte kipfilet.
    @Ghost, plaats deze even bij recepten AUB (sauzen, rubs en marinades) dat receptenonderdeel is overigens niet foto verplicht;) Anders...
  • Ewald
    Goede verse zalm ruikt niet sterk, zeker ingepakt ruik je niks, pekelen doe je bij voorkeur afgedekt of onder vacuum. Zie link hieronder...
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp New kid on the block.
    Hoi Fred, welkom bij het Genootschap
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Weer een nieuweling.
    Hoi Frits, welkom bij het Genootschap
  • Ewald
    Hoi Jelle, welkom bij het Genootschap. vragen over De Columbus BBQ zul je hier vast op het forum vinden, anders kun je altijd een topic...
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Lam spareribs in ketjap marinade.
    Hout dat niet goed is omgevormd tot Houtskool, dat proces noemen we pyrolyse, kan nog restjes teer en andere reststoffen bevatten. Dat...
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Lam spareribs in ketjap marinade.
    Die lamsribs zien er wel erg smakelijk uit en inderdaad als ze ouder worden, richting schaap, mutton noemen de Engelsen ze dan dan gaan...
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp buikspek.
    Wat Hoogie al aangaf, buikspek kent veel warme bereidingen/recepten met verschillende kerntemperaturen tussen de 70 tot in de 90+ graden...
  • Ewald
    Ewald waardeerde Hoogie's bericht in het onderwerp buikspek met Leuk Leuk.
    Tja, dat ligt er een beetje aan hoe je het wil bereiden. Je kunt op internet veel recepten vinden. Ik vind die van Noskos wel heel...
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Even voorstellen.
    Hoi Peter, welkom bij het Genootschap. Mooie set BBQ's (y)
  • Ewald
    Tja, moeilijk te zeggen, ik zou eerst het kolenrooster bomvol leggen met houtskool. Alles wat nu een beetje uit elkaar ligt kan elkaar...
Terug
Bovenaan Onderaan