Beef en Steak

Ewald's Laatste bijdragen

  • Ewald
    Los van héééle slechte brandstof is meestal de zuurstofstroom de boosdoener als je vuurtje niet wil branden. De Barilo had hierbij...
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Beef Ribs.
    Niks mis mee, mooie short ribs. Zien er heerlijk uit
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Eerste keer pulled pork.
    Aardappels inpakken op het rooster is zo overbodig. Vroegâh wisten we niet beter en deden we ze in alu folie en legden we ze tussen de...
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Dijen op de directe manier.
    Ziet er erg lekker uit, Memphis style chicken. @noskos heeft daar eens een leuk verslag over geschreven en de Memphis style ribs op die...
  • Ewald
    Ewald waardeerde Cherrywood's bericht in het onderwerp Twijfel, twijfel, twijfel.... met Leuk Leuk.
    Persoonlijk zou ik bij dit dilemma nooit de connected kopen en altijd de grootste. Óf 2x de large. Connected kan je hem altijd nog...
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Even voorstellen.
    Hoi Niels. Welkom bij het Genootschap
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Even voorstellen.
    Hoi Ruben. Welkom bij het Genootschap
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Even voorstellen.
    Hoi Dennis, welkom bij het Genootschap
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Even voorstellen.
    Hoi Martijn, welkom bij het Genootschap
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Italiaanse bbq gerechten.
    Zeker Melanzane! Dat is een absolute killer! https://www.bbqgenootschap.nl/threads/groente-melanzane-alla-parmigiana.6411/post-119940
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Voorstellen.
    Hoi Ronald, welkom bij het Genootschap
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Budget overkapping.
    Netjes hoor, meer heb je niet nodig, prima overkapping(y)
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Dak-kkochi saté, Bulgogi en coleslaw.
    ingredienten verschillen niet zoveel van elkaar zie ik alleen gember is verschillend en inderdaad de droge sherry. de sherry is een...
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Dak-kkochi saté, Bulgogi en coleslaw.
    Ziet er heel smakelijk uit Timmeeh, Hier op het forum staat een recept voor Koreaanse kipsate. Dat recept is van mijn Koreaanse tante...
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Alluiminum folie geeft af?!.
    Hier hetzelfde alu reageert op zuur en zout. Niks vreemds
Terug
Bovenaan Onderaan