BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door Erik B71

  1. Erik B71

    Eindelijk met ons pleegkind aan de gang.

    Dat lijkt me een heerlijk menu. Flink uitgepakt.
  2. Erik B71

    Chikken wings

    Ziet er lekker uit. Krijg er trek van!!
  3. Erik B71

    Beef Tataki (bavette)

    Het ziet er heerlijk uit. Ik weet niet of ik zou kunnen wachten om hem af te laten koelen
  4. Erik B71

    3 maal Bavette in 1,5 maand

    Da’s vervelend teveel bavette😁. Het ziet er heerlijk uit.
  5. Erik B71

    3 gangen kerstdiner

    2e Kerstdag lekker bij ons thuis dineren. Mijn schoonvader en het vriendje van mijn dochter waren er ook dus een bbq-diner voor 6 personen. Als voorgerecht op hooi gerookte carpaccio. Een Ossenhaas een kwartier gerookt op in bier geweekt hooi. Daarna 2 uur in de diepvries. Net voor het opdienen...
  6. Erik B71

    Laat ik dan ook maar eens wat posten

    mooi gerecht. Pompoen heb ik zelf nog nooit geprobeerd
  7. Erik B71

    Kipsaté

    Dat ziet er heerlijk uit. Persoonlijk ben ik niet van de ananas maar die is gelukkig optioneel.
  8. Erik B71

    Babi Ketjap versie ....?

    Oh dat lijkt me heerlijk. Deze ga ik zeker een keer maken!
  9. Erik B71

    Fantastische Zwolsche stoof van Jonnie Boer

    Lang leve de herfst en de stoofpotte! ziet er heerlijk uit.
  10. Erik B71

    Gerookte Ganzenborst

    Gans, dat heb ik nog nooit op. Het ziet er heerlijk uit zo op dat plankje. Knap van je dat je ook weet hoe je zo’n gans moet slachten. 👏 Zou niet mijn ding zijn.
  11. Erik B71

    Zoervleisj

    Zoerfleisj ziet er heerlijk uit. Maar eh in de rubriek high and fast?? Ik mag aannemen dat jij hem ook een paar uur laat sudderen!?
  12. Erik B71

    Ossobuco Dutch oven

    Het wordt weer wat kouder. Tijd voor een lekkere stoof. Ossobuco stond nog op mijn todo list. Ik hield het gerecht aan van Ralph de Kok. Zie hieronder 1. Steek de kamado aan (temperatuur: ca. 180 graden) en gooi wat houtsnippers op de gloeiende kolen 2. Snijd de vetrand van de kalfsschenkels in...
  13. Erik B71

    Beefhammer 4000gr

    Ziet er lekker uit. Toch nog een flink stuk vlees. 1200 gr. was exclusief bot neem ik aan.
  14. Erik B71

    Jamaican jerk chicken.

    Ik hoorde van het kanaal van Ralph de Kok dat jerk chicken eigenlijk op pimenthout gerookt moest worden maar dat hebben ze hier niet. Iets wat er in de buurt moest komen was laurier met kaneelstokjes. Kaneelstokjes had ik niet dus laurier met kaneelpoeder geprobeerd. Rook wel lekker. Kan niet...
Terug
Bovenaan Onderaan