Beef en Steak

Recente inhoud door Edmans

  1. E

    Keuzestress

    Dat was voor mij ook het dilemma. Ik wilde liever een KJ in vergelijking met de basterd maar die kleur..... Toen bij een Monolith uitgekomen en geen moment spijt van gehad. Misschien is de One iets voor je?
  2. E

    Nieuwe Kamado, Monolith One.

    Die kiertjes gaan vanzelf dicht. Vooral niet schoonmaken ;)
  3. E

    Nieuwe Kamado, Monolith One.

    Zo heeft iedereen inderdaad z'n manier van werken. Het is natuurlijk geen must. Er zijn genoeg kamado's zonder. Zelf vind ik het wel erg fijn.
  4. E

    Nieuwe Kamado, Monolith One.

    Mooi ding hoor. Fijne kamado's die monoliths. Jammer dat ze bij dit model de chipfeeder weggelaten hebben. Verder ziet ie er vergelijkbaar uit als de classic 2
  5. E

    Monolith classic 2 pro en Inkbird 027bw

    Ik weet niet of anderen dit probleem kennen maar de monolith classic 2 pro heeft dan wel zo'n mooie aansluiting voor een smokecontroler maar de diameter van de inkbird 027bw pas daar out-of-the-box niet goed in. Het pijpje is een fractie te klein dus dat wilde ik oplossen. Stukje blik van...
  6. E

    Gans anders

    Is natuurlijk ook een prima ding. Is qua uiterlijk ook erg mooi
  7. E

    Gans anders

    Ja prima apparaat. Ik heb de classic 2 en das een heel fijn ding. Iets betere garantie dan de bastard en niet rood (voor degenen die niet van die kleur houden)
  8. E

    Gans anders

    Onlangs ben ik meegeweest met een jacht op grauwe gans. Na 15 ganzen hielden we het voor gezien. Ik heb een paar jonge ganzen meegenomen (die zijn net wat malser ivm minder vlieguurtjes). Ik bedacht me dat ik nog nooit ganzenshoarma heb gegeten maar de filets altijd in z'n geheel braad. Deze...
  9. E

    BBQ roll Sushi style

    Man man man, dat ziet er voortreffelijk uit
  10. E

    Bavette- of vinkenlaprollade

    Vandaag eens een rollade van vinkenlap gemaakt. Dezelfde pesto gemaakt zoals laatst bij een rollade van bavette. Ook dezelfde bereidingswijze aangehouden. Gerookt met kersenhout. En ik moet eerlijk zeggen dat ik het verschil eigenlijk niet proef. Ik heb van te voren niets tegen de rest van de...
  11. E

    Bacon brisket

    Goeie post! Zo lekker! Heb er vandaag ook maar eens één gemaakt met een Aziatische tintje. Fantastisch!!!
  12. E

    Pinksterweekend is grill weekend

    Wat voor type tool zijn die spiezen? Die zijn niet van de Monolith lijkt me. Wel handig, blijft het niet plakken aan je rooster.
  13. E

    Bavette rollade(tje)

    Ziet er goed uit hoor! Hoe lang heeft ie er op gelegen?
  14. E

    Pulled pork en short ribs

    Dat lijkt me wel een goede optie. Daarmee verlies je geen sappen tijdens het eerste deel van de bereiding.
  15. E

    Pulled pork en short ribs

    Ik had niet een specifiek ras maar het was wel een mooi stukje qua vet dooradering. De temperatuur had ik eerst op 110 gehouden maar helemaal aan het einde naar de 120 gegaan. Toen waren beide stukken vlees al geruime tijd in de fase dat ze ingepakt waren.
Terug
Bovenaan Onderaan