BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door dirkmuis

  1. D

    Rib in bier/wijn

    @noskos nooit iets dergelijks getest?
  2. D

    Rib in bier/wijn

    Wordt uitgesteld want ik werd helaas de dag voor bereiding ziek....om dan spare ribjes te maken.....
  3. D

    Rib in bier/wijn

    De rub zou ik dan inderdaad zonder zout doen.
  4. D

    Rib in bier/wijn

    Ja?
  5. D

    Rib in bier/wijn

    Ik heb inmiddels tal van spare rib recepten gemaakt, gelezen en gezien. Meestal ga je dan voor een marinade of een rub en eventueel een glaze. Nu wil ik eens proberen om de ribs een nachtje in (bruin) bier of rode wijn te laten zwemmen met wat zout en azijn om vervolgens een dag later te...
  6. D

    Voorstellen dan maar

    Hoi, Ik heb al wat jaren een kamado joe. Ben vooral bezig met een aantal vrienden om steeds weer iets nieuws te proberen. Dus spit, caveman, andere kolen, rookplankjes, rubs etc. En dan niet steeds het meest dure stukje vlees maar ook gewoon normaal in hoeverre het bezit van een kamado...
Terug
Bovenaan Onderaan