BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door Derek

  1. D

    de hoogste tijd voor ribbetjes op de WSM!

    Ja heb er zin  :D Wij hebben dit weekend ook wel wat gedaan. 2 beercan chicken en wat kip gerookt.
  2. D

    RedFox's 1st Pulled Pork

    Is volgens mij beter gelukt dan die van ons  ;) Derek wou het perse zonder folie, maar volgende keer gaat hij het wel met folie doen.
  3. D

    Eindelijk, onze eerste PP

    Nee , ik heb het recept van de site gehaald de wedstrijd PP. Alleen wil ik het niet in de folie verpakken. Ben benieuwd hoe het zonder is.
  4. D

    Eindelijk, onze eerste PP

    Ja, we gaan voor het varkentje  ;) En jij redfox ? Wanneer ga jij voor het varkentje ?
  5. D

    Of je wogs lus?

    Helemaal top Piet  ;) Wanneer neem je wat mee naar het werk kunnen we het is even proeven  :D
  6. D

    Kies hier de winnaar van de september fotowedstrijd, Steak Toppings

    ook mijn plicht weer gedaan. Alle 4 zien er goed uit hoor.
  7. D

    Kies hier de winnaar van de augustus fotowedstrijd, Vis

    Slechts 4 inzendingen deze maand, zal denk ik ook aan het onderwerp hebben gelegen, want het weer nodigde de afgelopen maand toch wel uit tot barbecue?n. Een uitdaging is toch leuk ?  ;) Helaas door mijn werk kon ik mijn eigen uitdaging niet waarmaken  :( Maar de 4 foto's zijn allemaal erg...
  8. D

    rooksmaak

    Mannen bedankt voor jullie rook tips, volgende x ga ik zeker op diverse punten wat aanpassingen doen en dan hoop ik dat het wat beter van rooksmaak is voorzien.  :)
  9. D

    rooksmaak

    nee, wij hebben de zalm zo vanuit de ijskast op de smoker gelegt. Maar ja, anders bederft die zalm toch ? Het was zaterdag 1 van die zeldzame dagen dat de temp lekker was.
  10. D

    rooksmaak

    Zalm moet zeker droog genoeg zijn geweest, heeft hele dag liggen drogen. De eerste keer dat het goed gelukt was maar een paar uurtjes
  11. D

    rooksmaak

    En wij gebruiken ongeveer 2 handen vol met hout. Teveel ? Of niet genoeg ? En eigenlijk niet op de in/uit kleppen gelet.
  12. D

    rooksmaak

    Nee, ik ben niet warm en koud roken door elkaar aan het halen. Koud roken heb ik ook al een x gedaan en wij vinden warm gerookte zalm lekkerder. Ja, snap er helemaal niets van de 1ste x was top ( volgens mij zelfs recept geplaatst ), en zins die tijd krijg ik maar niet die rook smaak  ??? Wij...
  13. D

    rooksmaak

  14. D

    Fotowedstrijd augustus 2012

    zeker een goede concurrent voor foto nr 1. Weer een toppertje Piet  ;) En goed gekeurd door de rest van de familie ?
Terug
Bovenaan Onderaan