BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door Dennes Stokvis

  1. D

    Zalm op een plankje

    Vandaag voor het eerst een zalm op een plankje gemaakt. Volgens het (Noskos) recept dus de zalm in moten snijden en licht insmeren met mosterd daarna bruine basterdsuiker erover en in de bbq op 150 graden na 10 minuten naar 170 graden Als de zalm een kern temperatuur van 50 A 52 graden heeft...
  2. D

    Beercan chicken

    Gisteren voor het eerst beercan chicken gemaakt en is bij heel goed bevallen bij iedereen thuis dit gaan we vaker doen
  3. D

    even voorstellen

    Hallo allemaal ik ben Dennes We hebben het altijd gedaan met een goedkope BBQ maar hadden wel de wens om een keer een wat betere te kopen hebben gekozen voor een rechthoekig model van landmann dorado. Heb hem een week in huis dus met dit weer nog niet veel op kunnen doen maar dat gaat vast...
Terug
Bovenaan Onderaan