Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Vandaag voor het eerst een zalm op een plankje gemaakt.
Volgens het (Noskos) recept dus de zalm in moten snijden en licht insmeren met mosterd
daarna bruine basterdsuiker erover en in de bbq op 150 graden na 10 minuten naar 170 graden
Als de zalm een kern temperatuur van 50 A 52 graden heeft...
Hallo allemaal ik ben Dennes
We hebben het altijd gedaan met een goedkope BBQ maar hadden wel de wens om een keer een wat betere te kopen hebben gekozen voor een rechthoekig model van landmann dorado. Heb hem een week in huis dus met dit weer nog niet veel op kunnen doen maar dat gaat vast...
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.