Beef en Steak

Recente inhoud door Dave

  1. D

    1e keer buikspek goed van smaak maar veel te hard helaas.

    Jazeker de rest van het vlees was lekker zacht. Volgende keer beter al het begin is lastig zullen we maar zeggen😊😉
  2. D

    1e keer buikspek goed van smaak maar veel te hard helaas.

    Nou dat was bijna gelukt alleen iets te krokant was geen doorkomen aan😅😅😅
  3. D

    1e keer buikspek goed van smaak maar veel te hard helaas.

    Nou er stond zonder buikspek zonder zwoerd dus daar ging ik eigenlijk vanuit. Maar jij zegt t kan bijna niet anders dan dat dat het moet zijn.
  4. D

    1e keer buikspek goed van smaak maar veel te hard helaas.

    Een stuk spek gehaald en geprobeerd Parijs buikspek te maken naar het recept van Nokos. Het stuk in de rub gezet en 4 uur indirect op 135 graden op de bbq tot een kerntemperatuur van 96 graden. Tot hier ging het eigenlijk wel lekker tot ik het stuk aan ging snijden de vet kant was zo hard...
  5. D

    1e keer Beer Can Chicken

    Gister eindelijk een keer Beer Can Chicken gemaakt op de weber ik had een mooi kippetje bij de poelier gehaald. Een uurtje voor dat ze erop ging in de rub gezet. (Moest nog wel even het rooster eruit halen anders ging de deksel niet dicht.) Daarna ongeveer 40 minuten rond de 160 graden tot de...
  6. D

    Eerste keer spareribs

    Ik heb ze weldegelijk op de BBQ gemaakt waren niet echt mooie foto's vond ik. Niet verwacht dat je er dan gelijk van word verdacht dat je ze in de oven hebt gemaakt. 😂😂
  7. D

    Eerste keer spareribs

    Vanwegen de warmte hadden we geen plannen dus ik dacht dan heb ik mooi tijd om eens spareribs te proberen. Ik ben begonnen met 2 uur indirect op +/- 110 graden. Daarna 1,5 uur ingepakt met boter, bruine basterdsuiker, agave siroop en een beetje appelsap (vergeten een foto van te maken) . En...
  8. D

    Eerste keer Moink balls

    Hahah ja klopt ze hebben zowat geen tijd gehad om af te koelen😂😂
  9. D

    Eerste keer Moink balls

    Voor de traditionele 2e paasdag borrel Moink balls gemaakt naar het recept van @noskos. Kreeg alleen maar complimenten van de gasten..... zeker voor herhaling vatbaar!!!
  10. D

    Voorstellen

    Hallo allemaal ik ben David en kom uit Rotterdam. Ik was tot voor kort altijd van de standaard zomeravond bbqtjes maar wilde eigenlijk wel eens wat meer (echt) gaan bbqen op mij weber 57 dus wat filmpjes gaan kijken en wat gaan proberen en begin het nu steeds leuker te vinden. Het allemaal nog...
Terug
Bovenaan Onderaan