BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door Daannij

  1. Daannij

    www.hoppiness.nl

    www.hoppiness.nl
  2. Daannij

    Bifteki

    Nee, het smelt niet heel erg. Het wordt wat zachter en brokkelt wat makkelijker maar zeker geen gesmolten kaas. Nee, twee happen en het was op. Niet meer aan gedacht, haha.
  3. Daannij

    Bifteki

    Ik zag een recept voorbij komen van Bifteki, dat leek mij makkelijk en snel en dus naar de winkel. Ipv echte Feta ben ik voor de witte kaas gegaan. Had achteraf gezien wel wat meer kaas in gemogen, maar we moeten altijd een verbeterpuntje overhouden. 40 minuutjes indirect op de bbq en...
  4. Daannij

    Slijtage?/Slecht onderhoud?

    Het viel mij op dat de lak(?) van de margrietschijf op sommige plekken begint af te brokkelen. Vast een gevalletje ‘slecht onderhoud’? Moet eerlijk zeggen dat ik het nooit ingevet heb o.i.d. Is dit nog te redden of kan ik beter langzaamaan naar een andere schijf gaan zoeken?
  5. Daannij

    Tip voor onder de pizzasteen!

    Blijft goed spul. Mijn XL Kamado staat al 3 jaar op deze voetjes. Uit interesse; voegen deze voetjes nu wat toe voor een pizzasteen? Is dit beter dan ‘gewoon’ op het rooster leggen?
  6. Daannij

    Mijn eerste sparerib op de Kamado

    Lekker hoor! Temperatuur is niet alles, heb ‘m zelf vaak rond de 110 en die schiet ook wel eens door richting 125. Nog steeds lekker 👌🏻
  7. Daannij

    Grote en kleinere kamado

    Hier ook een grote en kleine. De grote gaat vaker aan dan de kleine. Nu eten wij ook geregeld spare ribs en die passen gewoonweg niet op de kleine. Voor een snelle burger of biefstukje gaat de kleine nog wel eens aan. Heb ze overigens beide in een meubel verwerkt.
  8. Daannij

    Hoe vaak BBQen jullie?

    Eerder wekelijks maar sinds de start van m’n eigen zaak heb/neem ik te weinig de tijd ervoor. 1 of 2x per maand denk ik.
  9. Daannij

    Bavette rollade, wat vragen

    Krielaardappelen altijd goed, beetje kerrie en rozemarijn, succes gegarandeerd. Net als de haricovert in spek
  10. Daannij

    Varkensrollade

    Ziet er goed uit. Ik kwam er ook een tegen in de diepvries (supermarkt, maar toch) hoe lang lag die van jou erop?
  11. Daannij

    Sneak preview Stoofpotje

    Ben mij werd ie juist niet droog, haha. Vooraf bouillon erbij denk ik? Hoeveel had je?
  12. Daannij

    Sneak preview Stoofpotje

    Ziet er goed uit. Precies de dikte die ik de vorige keer graag had gewild, maar niet gelukt.. was de boterham voldoende om het in te dikken?
  13. Daannij

    Tijd en Temperatuur Stoofpotje Dutch Oven

    Dikte iets in maar niet voldoende. Uiteindelijk mijn grote vriend ‘allesbinder’ erbij gepakt. Toen was het voldoende, het liefst wilde ik nóg dikker, maar zo houden we nog wat te leren over voor de volgende keer.
  14. Daannij

    Tijd en Temperatuur Stoofpotje Dutch Oven

    Er wordt gezegd dat de ketjap met suiker, tomatenpuree en de boterham zouden moeten helpen met indikken. Fingers crossed
  15. Daannij

    Tijd en Temperatuur Stoofpotje Dutch Oven

    We gaan het meemaken. Nog nooit gemaakt dus ik denk dat het wel goed komt. Altijd bang dat zo’n waterige substantie niet indikt maar het recept is netjes gevolgd dus dat zou wel loslopen. Tot over een uurtje of 3/4
Terug
Bovenaan Onderaan