BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door Culinair met Rutger

  1. Culinair met Rutger

    Verslag BBQ workshop Meat & Eat Westrienen

    Gisteren een workshop bij Westrienen Est bij mogen wonen, de meat & eat butcher edition, waarbij we van “Master Butcher” Michael Visser van Slagerijen Kaldenberg uitleg kregen terwijl hij een runderlende voor ons uitbeende en liet zien welk stukken vlees er allemaal uitkomen. Daarna lekker aan...
  2. Culinair met Rutger

    29 April The Heat is On bij Westrienen Est

    Ik neem deel samen met Robert van de Ven a.k.a Ruige Mannen. Je kan ons herkennen aan de blauwe pop-up tent en blauwe petjes met logo. En we zullen koken op een Petromax vuurtafel met twee stoves en een medium Bastard.
  3. Culinair met Rutger

    29 April The Heat is On bij Westrienen Est

    Ik ben nog niet heel lang op dit forum actief, maar met mijn nieuwe team "Bossche Vuurdraken" neem ik op 29 april aan het Nederlands Kampioenschap Culinair BBQ'en. Ik zag hem hier nog niet in staan. Hierbij de volledige informatie: Heeft u ook zin in een feestje? Zaterdag 29 april, The Heat is...
  4. Culinair met Rutger

    Van Uden uit Uden stelt zich voor.

    Welkom Rino!
  5. Culinair met Rutger

    even voorstellen

    Welkom Harm, dat vinden van een mooie kamado moet zeker lukken!
  6. Culinair met Rutger

    Ook maar even voorstellen ;)

    Welkom Jeffrey!
  7. Culinair met Rutger

    Met de groeten van Luit

    Welkom Luit!
  8. Culinair met Rutger

    Hans stelt zich voor

    Hoi Hans, Leuk een mede Bosschenaar erbij, welkom!
  9. Culinair met Rutger

    Introductie

    Welkom en veel BBQ plezier toegewenst
  10. Culinair met Rutger

    Snelle pulled pork op een zoet aardappel briochebroodje

    Gisteren even weer lekker pulled pork gemaakt (in vier uurtjes) en zoete aardappel broodjes. Een soort van briochebroodje met zoete aardappel erin. Natuurlijk ook een overheerlijke coleslaw erbij gemaakt met rode spitskool.
  11. Culinair met Rutger

    Bossche BBQ'er

    Dat is de Reggulator die ook op mijn BGE zit, werkt beter dan de oorspronkelijke en huidige topcap van de Bastard
  12. Culinair met Rutger

    Bossche BBQ'er

    Omdat het leuk is even mezelf voor te stellen, hierbij een korte introductie. Ik ben 44, afkomstig uit Den Bosch en ooit begonnen 14 jaar geleden met een simpele zuil bbq, toen een Weber Master Touch. En sinds een jaar of vier is het helemaal uit de hand gelopen zoals je kan zien op onderstaande...
Terug
Bovenaan Onderaan